Superfoods van Purasana

Superfood is een verzamelnaam voor planten, granen, bessen, zaden en vruchten die grote hoeveelheden vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten bevatten. Ze worden soms ook wel ‘raw food’ genoemd omdat je veel van deze producten rauw kun eten. Bekende superfoods zijn maca, acaibessen, chiazaad en hennepzaad.

Vanuit onze klanten kregen we de laatste tijd steeds vaker de vraag of wij ook superfoods in ons assortiment hebben. Daarom hebben we sinds kort de superfoods van Purasana toegevoegd aan ons assortiment.

Superfoods bij het ontbijt, lunch en dessert

Superfoods zijn een goede aanvulling op de voeding en kunnen veel recepten nog lekkerder maken! Maak bijvoorbeeld een smoothie, ontbijt of een tussendoortje en voeg er je favoriete superfood aan toe.

Waarom Purasana
bestellen bij Flinndal?
  • 100% natuurlijk en biologisch
  • Vrij van geur- en kleurstoffen
  • Vrij van pesticides en chemicaliën
  • Boordevol voedingsvezels, vitaminen, mineralen, eiwitten en antioxidanten

Lees meer over Purasana en het gebruik van superfoods »

Flinndal en Purasana

Superfoods zitten boordevol vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen. Wij zien ze dan ook als voedingssupplementen: een verantwoorde, gezonde manier om je voeding aan te vullen. Het is dus een mooie aanvulling op het Flinndal assortiment. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner met veel kennis en ervaring op het gebied van superfoods.

Deze kennis en ervaring hebben we gevonden bij Purasana. De kwaliteit van haar producten komt overeen met de kwaliteit die we bij Flinndal hanteren voor onze voedingssupplementen. De superfoods zijn bovendien verpakt in een mooie stazak, wat ook goed aansluit bij de werkwijze van Flinndal. De producten passen gewoon door de brievenbus en worden verstuurd door Flinndal.

Superfood als ontbijt

Begin de dag goed met yoghurt, gebakken banaan en appel. Als extra twist voeg je er 1 eetlepel Chiazaad, Hennepzaad en Ultra bessen mix toe. Een lekker superfood ontbijt is zo gemaakt.

Superfood bij de lunch

Kies in plaats van standaard beleg voor een zelfgemaakte spread. Meng verse tzatziki met 1 eetlepel versie bieslook en Green mix poeder. De spread is binnen 3 minuutjes klaar. Voeg er naar smaak extra tomaten, komkommer of sla toe.

Superfoods kun je dus met veel gerechten eindeloos variëren. Op zoek naar superfood recepten? Klik dan hier.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.