Informatieve brochures

Voorlichting bij het gebruik van supplementen is erg belangrijk. Daarom heeft Flinndal een aantal brochures ontwikkeld die door verschillende diëtisten met veel plezier worden ingezet ter ondersteuning van de informatievoorziening over bepaalde voedingsstoffen en supplementen. Deze brochures van Flinndal kun jij op elk moment gratis aanvragen en meegeven aan cliënten.

Aanvragen van deze informatieve brochures kan via onderstaande button. Je hebt de keuze uit 14 brochures die aansluiten bij 26 van onze producten zoals omega 3 vetzuren, multivitaminen en vitamine D. 

Geef aan hoeveel brochures je per product wilt ontvangen. Wij sturen standaard 1 proefverpakking mee bij de door jou gekozen producten met daarin 30 tabletten of capsules. Ook ontvang je een bijsluiterboekje met daarin een overzicht van de bijsluiters van onze producten.

Zodra wij de aanvraag binnen hebben, krijg je van ons per e-mail een bevestiging. Het pakket wordt dan binnen 5 werkdagen verstuurd. 


Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.