Links

Wat is een affiliate?
Heeft u een website of weblog en wilt u promotie maken voor Flinndal, dan beloont Flinndal u voor iedere aankoop die via uw site bij ons wordt gedaan. Dit werkt als volgt:

U plaatst promotionele uitingen uit onze affiliate-programma’s op uw website; bezoekers van uw website die op de uiting klikken, komen terecht op Flinndal.nl. Indien deze bezoeker binnen 60 dagen op flinndal.nl een bestelling doet, ontvangt u commissie over de aankoop, die kan oplopen tot 20% van het bestelbedrag!

Flinndal werkt hiervoor samen met de gerenommeerde netwerken TradeTracker en Daisycon. Per gerealiseerde verkoop ontvangt u een aantrekkelijke commissie. U kunt een keuze maken uit diverse banners en tekstlinks.

Een aantal van de voordelen voor u:

-    aantrekkelijke vergoeding per klant
-    snelle uitbetaling
-    deeplinken naar iedere pagina is mogelijk
-    wij staan open voor verbeteringen aan onze website en het promotiemateriaal, zodat we samen maximaal
     resultaat kunnen behalen

Direct inzicht
Via het affiliate managementsysteem van TradeTracker of Daisycon heeft u realtime inzicht in resultaten.


Een compleet overzicht van alle sites van Flinndal:
Flinndal

Flinndal Belgie

Flinndal Deutschland

Flinndal France

Flinndal Nederland

 

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring