Levering en Thuiswinkelgarantie

Bij Flinndal vinden we het belangrijk dat je jouw pakket snel en goed in je brievenbus krijgt en je helemaal tevreden bent. Hier lees je alles over de bezorging en garantie.


Gratis verzending vanaf € 20,-

Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis, onder de 20 euro betaal je 1,95 verzendkosten. Kies je voor een product met herhaalgemak? Dan is de verzending altijd gratis. Als je een bestelling plaatst voor 23:00 uur dan heb je deze de volgende dag al in huis (bezorgdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag). Het pakket past door de meeste brievenbussen dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. 

Terugsturen is gratis

Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening. Je mag elk pakket tot 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Voor leden van de Thuiswinkel (zoals Flinndal) geldt dat ze voor klanten een bedenktijd van minimaal 14 dagen moeten aanhouden. Flinndal hanteert een nog ruimere termijn. Dit betekent dat je 30 dagen de tijd hebt om aan te geven dat je het pakket wilt terug sturen, waarna je nog 14 dagen de tijd heb om het pakket gratis te retourneren.

Als je een product terugstuurt, hebben wij een klantnummer nodig, zodat wij kunnen zien wie het pakket heeft teruggestuurd. Stuur daarom de brief en het product (ongeopend) samen terug. Je mag ook een herroepingformulier invullen en terugsturen. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van een deze formulieren is echter niet verplicht. 

Retourneren kan ook door je eigen adres door te strepen en duidelijk ‘retour afzender’ op de doos te schrijven. Het is voldoende om retour afzender op de doos te schrijven, een adres is niet nodig. Het pakket wordt dan verstuurd ons postadres: Postbus 5038, 2000 GA Haarlem. De doos past in de brievenbus op straat dus je hoeft niet naar het postkantoor. Ook heb je geen postzegel nodig. Wel is het belangrijk dat je je adresgegevens in de doos laat zitten, zodat wij weten wie het pakket heeft teruggestuurd.

Heb je een product teruggestuurd? Dan krijg je je volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk weer terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontbinding. Zodra wij het product retour hebben ontvangen of is aangetoond dat het product is teruggestuurd, zullen wij het geld naar je terugstorten. Je ontvangt altijd per brief of per e-mail een bevestiging. Lees meer over terugsturen van een product op onze pagina over retourneren

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende voedingssupplementen waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek ontvang je uiteraard een vervangend product of heb je recht op teruggave van het betaalde bedrag.


Thuis blijven voor je bestelling is niet nodig

Onze pakketten passen door de brievenbus (als die voldoet aan de standaard maat van PostNL).

Thuiswinkelkeurmerk

Flinndal houdt zich aan de leveringsvoorwaarden van het Thuiswinkel keurmerk. Dit keurmerk komt op voor de belangen van de consument bij de verkoop op afstand.

Via Thuiswinkel worden onafhankelijke beoordelingen gevraagd voor de winkelervaring bij Flinndal. Lees hier wat andere klanten van ons vinden.

Bestelling anders dan verwacht

Mocht er ondanks onze inspanningen iets niet goed gaan, dan lossen we het graag voor je op. Neem dan contact op met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-7080 of vul het contactformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie. We komen er samen altijd uit.

30 dagen bedenktermijn

Voor leden van het Thuiswinkel keurmerk geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Flinndal hanteert een nog ruimere termijn. Dit betekent dat je 30 dagen de tijd hebt om aan te geven dat je het pakket wilt terug sturen, waarna je nog 14 dagen de tijd heb om het pakket gratis te retourneren.

Als lid van het Thuiswinkel keurmerk hebben we een privacybeleid en klachtenprocedure die voldoen aan de vastgestelde richtlijnen.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring