Levering en Thuiswinkelgarantie

Bij Flinndal vinden we het belangrijk dat je jouw pakket snel en goed in je brievenbus krijgt en je helemaal tevreden bent. Hier lees je alles over de bezorging en garantie.


Gratis de volgende dag in huis

Wij sturen je pakket altijd gratis naar je toe. Als je een bestelling plaatst voor 20:00 uur dan heb je deze de volgende dag al in huis (bezorgdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag). Het pakket past door de meeste brievenbussen dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. 


Je kunt er ook voor kiezen om je pakket te bestellen met Track & Trace code. Op deze manier kun je de verzending van je pakket volgen. De kosten hiervoor zijn € 2,-. 

verzendmethodes_5c9eac10.png

Terugsturen is gratis

Je mag elk pakket tot 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening. Streep je eigen adres door en schrijf duidelijk ‘retour afzender’ op de doos. De doos past in de brievenpus op straat dus je hoeft niet naar het postkantoor. Ook heb je geen postzegel nodig. Wel is het belangrijk dat je je adresgegevens in de doos laat zitten, zodat wij weten wie het pakket heeft teruggestuurd. Heb je een product teruggestuurd? Dan krijg je je geld zo snel mogelijk weer terug. Dit is uiterlijk binnen vijf werkdagen dagen nadat wij je pakket retour ontvangen hebben. Je ontvangt hiervan altijd een bevestiging per e-mail of brief.


Thuis blijven voor je bestelling is niet nodig

Onze pakketten passen door de brievenbus (als die voldoet aan de standaard maat van PostNL).

Thuiswinkelkeurmerk

Flinndal houdt zich aan de leveringsvoorwaarden van het Thuiswinkel keurmerk. Dit keurmerk komt op voor de belangen van de consument bij de verkoop op afstand.

Via Thuiswinkel worden onafhankelijke beoordelingen gevraagd voor de winkelervaring bij Flinndal. Lees hier wat andere klanten van ons vinden.

Bestelling anders dan verwacht

Mocht er ondanks onze inspanningen iets niet goed gaan, dan lossen we het graag voor je op. Neem dan contact op met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-7080 of vul het contactformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie. We komen er samen altijd uit.

30 dagen bedenktermijn

Voor leden van het Thuiswinkel keurmerk geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Flinndal hanteert en nog ruimer termijn. Elk pakket mag je tot maar liefst 30 dagen na ontvangst gratis terugsturen.

Als lid van het Thuiswinkel keurmerk hebben we een privacybeleid en klachtenprocedure die voldoen aan de vastgestelde richtlijnen.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.