Wrap met romige avocadozalm


Wrap met romige avocadozalm

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 200 g peultjes
  • 150 g veldsla
  • 1 rijpe avocado
  • 2 blikjes zalm (à 213 g)
  • 3 eetlepels halfvolle mayonaise
  • 3 bosuitjes
  • 4 wraps
  • 4 tomaten


Print recept

Bereiding

Maak de peultjes schoon, snij ze in kleine stukjes en kook ze in 3 minuten beetgaar. Laat ze afkoelen. Meng de sla met de peultjes. Schil de avocado, snij in stukjes en meng met de zalm, mayonaise, peper en zout. Snij de bosuitjes in ringetjes en meng die door het zalmmengsel. Verhit de wraps even in de magnetron en vul ze met de groenten en het zalmmengsel. Snij de tomaten in partjes en serveer ze bij de wraps.

Bereidingstijd:

Voedingswaarden per persoon
Energie 460 kcal
Eiwit 30 gram
Vet 25 gram
Koolhydraten 28 gram
Vezel 6 gram
Beoordeel dit recept:

Lees ook:

Broodje visburger met geroosterde tomaten. Energie: 510 kcal, 15 minuten. Lees meer

Panzanella met sardines. Energie 430 kcal, 30 minuten. Lees meer

Spaanse paella. Energie: 550 kcal, 45 minuten. Lees meer

Schrijf je ervaring over Wrap met romige avocadozalm

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.