Stevige omelet met zoete aardappel


Stevige omelet met zoete aardappel

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 middelgrote zoete aardappelen (ongeveer 400 g)
  • 2 rode uien
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 6 eieren
  • 3 el melk
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 4 el gehakte peterselie
  • Zout
  • Peper


Print recept

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakken. Kook de plakken in 8 minuten beetgaar. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de uien met de tijm 10 minuten. Klop de eieren los met melk, zout en peper. Voeg de aardappel toe aan de uien. Giet het eimengsel erover. Snijd de geitenkaas in stukjes en strooi die over de omelet. Bak de omelet met het deksel op de pan in ongeveer 15 minuten gaar. Bestrooi de omelet met peterselie. Serveer er een grote groene salade en stevig volkorenbrood bij.

Bereidingstijd:

Voedingswaarden per persoon
Energie 290 kcal
Eiwit 16 gram
Vet 20 gram
Koolhydraten 11 gram
Vezel 2 gram
Beoordeel dit recept:

Lees ook:

Minestronesoep. Energie: 430 kcal, 30 minuten. Lees meer

Pasta met prei en zongedroogde tomaten. Energie 585 kcal, 30 minuten. Lees meer

Spinazie-ricottalasagne. Energie: 505 kcal, 30 minuten. Lees meer

Schrijf je ervaring over Stevige omelet met zoete aardappel

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.