Pitabroodjes met roerbakblokjes en yoghurtsaus


Pitabroodjes met roerbakblokjes en yoghurtsaus

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 komkommer
  • 200 ml magere Bulgaarse yoghurt
  • dille
  • 8 pitabroodjes
  • 2 eetlepels olie
  • 1 zak roerbakgroenten (400 g)
  • 1 schaaltje roerbakreepjes (vegetarisch, ca 200 g)


Print recept

Bereiding

Pel en snipper de teentjes knoflook. Schil de komkommer en snij de helft in dunne plakjes. Rasp de rest van de komkommer, druk het vocht eruit en meng dit met de yoghurt en 1 teentje knoflook. Breng de yoghurtsaus op smaak met dille, peper en zout. Verwarm de pitabroodjes in de oven. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten. Voeg de roerbakreepjes en het teentje knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Snij de pitabroodjes open. Vul de broodjes met het groentemengsel en de yoghurtsaus en eet er de rest van de komkommer bij.

Bereidingstijd:

Voedingswaarden
Energie 435 kcal
Eiwit 24 gram
Vet 17 gram
Koolhydraten 70 gram
Vezel 5 gram
Beoordeel dit recept:

Lees ook:

Originele paddenstoelenpannenkoek. Energie: 550 kcal, 15 minuten. Lees meer

Snelle Rucolasalade met geitenkaas. Energie 570 kcal, 15 minuten. Lees meer

Gratin met knolselderij. Energie: 440 kcal, 75 minuten. Lees meer

Schrijf je ervaring over Pitabroodjes met roerbakblokjes en yoghurtsaus

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.