Originele paddenstoelenpannenkoek


Originele paddenstoelenpannenkoek

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 75 g volkorenbloem
  • 1 ei
  • 250 ml halfvolle melk
  • 4 el pesto
  • 2 el olijfolie
  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 1 ui
  • verse peterselie
  • 2 tomaten
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas


Print recept

Bereiding

Van bloem, ei en melk een pannenkoekenbeslag maken. Pesto erdoor roeren. In een koekenpan ½ eetlepel olie verhitten en hierin achter elkaar van het beslag 2 pannenkoeken bakken. Intussen ui pellen en snipperen. Paddenstoelen schoonvegen en in stukjes snijden. In een andere koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en de ui en paddenstoelen in 3-4 minuten gaar bakken. Bestooien met zout en peper naar smaak. Peterselie fi jnknippen en erdoor scheppen. Tomaten in dunne plakjes snijden. Pannenkoeken op borden leggen, plakjes tomaat erover verdelen en paddenstoelmengsel erop scheppen. Kaas erover strooien en direct serveren. Lekker met een frisse salade en gezond door de plantaardige vetten en volkorenbloem.

Bereidingstijd:

Voedingswaarden per persoon
Energie 550 kcal
Eiwit 21 gram
Vet 33 gram
Koolhydraten 36 gram
Vezel 9 gram
Beoordeel dit recept:

Lees ook:

Pitabroodjes met roerbakblokjes en yoghurtsaus. Energie: 435 kcal, 15 minuten. Lees meer

Snelle Rucolasalade met geitenkaas. Energie 570 kcal, 15 minuten. Lees meer

Gratin met knolselderij. Energie: 440 kcal, 75 minuten. Lees meer

Schrijf je ervaring over Originele paddenstoelenpannenkoek

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.