Verwarm de oven voor op 175 °C. Pel en snipper de ui. Bak het gehakt in 3 minuten rul. Voeg de ui toe en bak 3 minuten mee. Voeg komijn- en paprikapoeder en 100 ml water toe en laat het geheel 10 min. sudderen tot het vocht verdampt is. Laat de kidneybonen uitlekken en schep ze er de laatste 2 minuten door. Maak de sla en paprika schoon en snij de paprika in kleine blokjes. Verwarm de tacoschelpen in de oven volgens de gebruiksaanwijzing. Vul de taco’s met het gehaktmengsel en schep er een lepel crème fraîche in. Verdeel de sla en paprika over de taco’s en garneer met de geraspte cheddar. Lekker met pittige tacosaus.
Bereidingstijd:
Voedingswaarden per persoon | |
---|---|
Energie | 405 kcal |
Eiwit | 27 gram |
Vet | 20 gram |
Koolhydraten | 25 gram |
Vezel | 7 gram |
Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!
Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.
Schrijf je ervaring over Kleurrijke taco's