Kleurrijke taco's

Kleurrijke taco's

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 ui
  • 300 g rundergehakt
  • 1 blikje kidneybonen
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 krop lolo rosso
  • 1 rode paprika
  • 8 tacoschelpen
  • 125 g demi crème fraîche
  • 50 g cheddarkaas, geraspt


Print recept

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C. Pel en snipper de ui. Bak het gehakt in 3 minuten rul. Voeg de ui toe en bak 3 minuten mee. Voeg komijn- en paprikapoeder en 100 ml water toe en laat het geheel 10 min. sudderen tot het vocht verdampt is. Laat de kidneybonen uitlekken en schep ze er de laatste 2 minuten door. Maak de sla en paprika schoon en snij de paprika in kleine blokjes. Verwarm de tacoschelpen in de oven volgens de gebruiksaanwijzing. Vul de taco’s met het gehaktmengsel en schep er een lepel crème fraîche in. Verdeel de sla en paprika over de taco’s en garneer met de geraspte cheddar. Lekker met pittige tacosaus.

Bereidingstijd:

Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Eiwit 27 gram
Vet 20 gram
Koolhydraten 25 gram
Vezel 7 gram
Beoordeel dit recept:

Lees ook:

Biefreepjes met oestersaus en noodles. Energie: 525 kcal, 30 minuten. Lees meer

Kip in rauwe ham. Energie: 445 kcal, 45 minuten. Lees meer

Mie met varkenshaas en sesam. Energie: 460 kcal, 30 minuten. Lees meer

Schrijf je ervaring over Kleurrijke taco's

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.