Introductiepakket

  • 3x Eiwitshake: aardbei, vanille, chocolade
  • 2x Energiereep: hazelnoot
  • 1x Slanke lijn thee
  • 1x Slank & Fit supplement
Introductiepakket

Tijdelijk niet leverbaar

Met dit introductiepakket kun je voordelig kennis maken met de producten van Flinndal Gezond Gewicht! Maximaal 1 introductiepakket per adres.

Flinndal Gezond Gewicht is een combinatie van leefstijladvies en effectieve dieetproducten. Met het Stappenplan (bij een Totaalpakket) verander je in 12 weken je leefstijl.

Heb je advies nodig van onze voedingsdeskundige? Stel hier je vraag .

Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

Pakketinhoud


Dit pakket bevat:
2x 
Energiereep (in de smaak hazelnoot)
3x Eiwitshake (vanille, aardbei en chocolade)
1x Slanke Lijn Thee  (55 gram)
1x Slank & Fit Supplement (15 tabletten)
 

De producten

Afvallen met  Eiwitshakes Eiwitshakes
Eiwit- en vezelrijke eiwitshakes in de smaken aardbei, vanille en chocola. Natuurlijk gezoet met stevia. Lekker met bijvoorbeeld magere yoghurt of kwark voor ontbijt en/of lunch. Slechts 59 Kcal per portie!

Meer informatie »  Bekijk bijsluiter » 
Flinndal Gezond Gewicht Energiereep Energierepen

Voor de lekkere trek tussendoor. In de smaak hazelnoot. Rijk aan eiwitten en vezels. Vezels zijn goed voor de spijsvertering en darmwerking. Met B-vitaminen voor extra energie.

Meer informatie »  Bekijk bijsluiter » 
Flinndal Slanke lijn thee Slanke Lijn Thee
Kruidenthee met 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat lijnzaad, gember, venkel en zoethout voor de spijsvertering en darmen. Maar ook fenegriek voor de vetverbranding en een normale bloedsuikerspiegel.

Meer informatie »  Bekijk bijsluiter » 
Flinndal Slank & Fit Slank & Fit Supplement
Voedingssupplement met natuurlijke, plantaardige ingrediënten die je helpen om af te vallen. Zoals groene thee extract en blaaswier voor de vetverbranding en extra energie. En glucomannan, een plantaardig vezel.

Meer informatie »  Bekijk bijsluiter » 


Gezond Gewicht productvergelijking januari 2014

Gezond afvallen


Flinndal Gezond Gewicht is een combinatie van leefstijladvies en effectieve producten. Er is ruimte voor 'normale' maaltijden zodat je gewoon met de rest mee kan eten. Het Stappenplan (die je gratis krijgt bij een Totaalpakket) geeft je richtlijnen voor het bereiden van een slanke maaltijd maar je kunt ook onze gratis recepten raadplegen. 

Het introductiepakket bevat d
e Slanke Lijn thee met fenegriek voor een normale bloedsuikerspiegel (waardoor je minder snel zin in zoetigheid krijgt). Ook het mineraal chroom, uit het Slank & Fit supplement, helpt het bloedsuikerspiegel normaal te houden. Tevens bevat het Slank & Fit supplement het ingrediënt glucomannan, een plantaardig vezel.

Eiwitten en vezels
De Flinndal Eiwitshake en Energiereep zitten boordevol eiwitten en vezels. De Energiereep geeft energie door de toevoeging van B-vitaminen en is vullend. 
Voorbereid de strijd aan met Flinndal Gezond Gewicht!

Hoe val ik af?

Flinndal Gezond Gewicht gelooft dat de basis van afvallen ligt in een gezonde eetgewoonte en leefstijl. Dit aangevuld met producten die het afvallen ondersteunen. Zo neem je een eiwitshake met yoghurt of kwark als ontbijt en/of lunch en is er de energiereep voor tussendoor. De slanke lijn thee drink je gedurende de dag en na de maaltijd waarna je de meeste trek verwacht neem je 1 Slank & Fit supplement.

Het Stappenplan
Bestel je na het introductiepakket een Gezond Gewicht Totaalpakket dan ontvang je het Stappenplan. Dit Stappenplan leert je in 12 weken om verantwoorde keuzes te maken en zo een slankere leefstijl te creëren, zodat je ook zonder onze producten op gewicht kan blijven.

Normaal lunch en diner
Voor zowel de lunch als het diner hebben we gratis slanke recepten voor je. Het Stappenplan geeft gezonde en verantwoorde ontbijt-, lunch- en diner ideeën.

Schrijf je ervaring over Introductiepakket

24 januari 2016 door: Gerard
Over de shakes en de repen ben ik zeer tevreden, maar wat betreft de thee vond ik het wel minder. Wel handig zo introductiepakket om alles uit te proberen.
04 februari 2015 door: J. Lemsom
Zeer tevreden ben ik over mijn gebruik van de Gezond Gewicht producten. Het is echt waar wat jullie vertellen en schrijven. Ik voel me lichamelijk veel beter. De diëtiste kon het bijna niet geloven: alles was supergoed! Het kan niet beter. Mijn man en ik gebruiken al vele jaren dagelijks omega-3 forte en Multi vitaal van jullie. We zijn het levende bewijs dat alles wat jullie leveren heel goed werkt. {met gezond eten erbij natuurlijk)
22 januari 2015 door: Zita
Handig pakketje je kunt goedkoop alles even proeven zo. Nu weet ik welke shakes ik het lekkerst vind

Stel je vraag over Introductiepakket

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

14 oktober 2015 door: Yvonne
Hoeveel dagen kan je je proefpakket gebruiken

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.