Hoe werkt Gezond Gewicht

Flinndal Gezond Gewicht

Flinndal helpt je op een gezonde manier af te vallen en daarna je streefgewicht te behouden, zonder jojo-effect.

Dat doen we met gezonde, caloriearme producten die je ondersteunen bij het afvallen. De producten zijn gemaakt vanuit onze kennis over voedingsstoffen. Daarnaast ontvang je gratis een 12-delig digitaal Stappenplan met voedings- en leefstijladvies.

>   Hoe werkt het
>   De totaalpakketten
>   Wat ga je doen


Gezond Gewicht dieetprogramma

Hoe werkt het

Voor het beste resultaat adviseren wij om de Gezond Gewicht producten gezamenlijk te gebruiken. Daarom hebben we twee pakketten samengesteld met daarin energierepen, eiwitshakes, het Slank & Fit supplement en de Slanke lijn Thee.

Je kunt kiezen tussen de pakketten: Gezond Gewicht Totaal en Gezond Gewicht Totaal XL. Je kunt ook kiezen voor een voordeelpakket met alleen energierepen of eiwitshakes.


Compleet programma

Als je verantwoord en blijvend wilt afvallen heb je meer nodig dan alleen producten. Daarom hebben wij een 12-delig Stappenplan samengesteld met diëtisten. Zo leer je stapsgewijs alles over een slankere leefstijl.

Dit digitale Stappenplan krijg je alleen bij de twee pakketten die àlle Gezond Gewicht producten bevatten. Dit zijn: Gezond Gewicht Totaal en Gezond Gewicht Totaal XL. Ook kun je als je aanvullende vragen hebt kosteloos contact opnemen met onze voedingsdeskundige voor extra advies.

Het Gezond Gewicht afvallen programma

Het verschil tussen de totaalpakketten

Onze pakketten hebben elk een andere hoeveelheid producten. Hoe groter het pakket, hoe meer voordeel. In de tabel hieronder zie je precies wat de verschillen zijn.

  Energierepen Eiwitshakes Slank & Fit supplementen Slanke lijn Thee Prijs
Gezond Gewicht Totaal 10 12 15 1 €49
Gezond Gewicht Totaal XL 20 24 30 2 €89

Wat ga je doen

  • Als lunch en/of ontbijt neem je de eiwitshake. Wij adviseren om niet meer dan 12 shakes per week te gebruiken en niet meer dan 2 shakes per dag. De shake is het lekkerst door 250 ml magere yoghurt, maar kan ook in een glas melk of water. Tip: Voeg eventueel muesli of fruit toe voor extra vezels.

  • Wil je een dag geen eiwitshakes? Het stappenplan geeft je allerlei lekkere ontbijt- en lunchtips! Kies bijvoorbeeld voor 2 volkoren knäckebröd met halvarine, 30+ kaas en tomaat, een glas karnemelk en een kiwi.

  • Neem maximaal 3 tussendoortjes per dag, zoals de Flinndal Energiereep, een kommetje rauwkost en een stuk fruit.
Afvallen met Gezond Gewicht

Gezond Gewicht
  • ’s Avonds eet je met behulp van onze caloriearme recepten en leert het stappenplan je om verantwoorde keuzes te maken voor het avondeten. Tip: Wil je pasta of rijst? Kies dan voor volkoren of varieer en kies quinoa of couscous!

  • Neem dagelijks 1 Slank & Fit supplement in bij de maaltijd waarna je de meeste trek krijgt.

  • Drink naast 1 tot 1,5 liter water, maximaal 1 liter Slanke lijn Thee per dag.

  • Beweeg minimaal een half uur per dag. Je hoeft niet perse naar de sportschool, maar loop bijvoorbeeld na het eten een blokje om en doe boodschappen op de fiets.

  • Je kunt de eiwitshake gebruiken totdat je jouw streefgewicht bereikt hebt. Ook daarna zijn ze handig om in te zetten op bijvoorbeeld een balansdag.


Producten Gezond Gewicht

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.