Finndal Gezond Gewicht Advies

Advies voor een Gezond Gewicht

De Flinndal dieetmethode is uniek: wij helpen je op een gezonde manier slank te worden en te blijven! Dat doen we met onze effectieve producten in combinatie met dieetadvies. Want samen biedt dit jou de beste ondersteuning, voor een optimaal resultaat.

Stel je vraag aan één van onze voedingsdeskundigen via: voedingsdeskunidgen@flinndal.nl.

 

Test je BMI
Ontdek wat jouw huidige BMI is.

 


Stappenplan

Deskundig dieetadvies

Bij Flinndal Gezond Gewicht geven we je mogelijkheid om te overleggen met een voedingskundige als je behoefte hebt aan persoonlijk dieetadvies. Daarnaast hebben we het Gezond Gewicht Stappenplan dat speciaal voor jou is ontwikkeld door onze diëtisten.

Stappenplan
Met het Stappenplan helpen we je om in 12 weken je leefstijl stap voor stap slanker en gezonder te maken. Je leert er onder andere mee hoe je slank en lekker eten maakt, etiketten leest en om kunt gaan met eten op vakanties en verjaardagen. Maar ook krijg je inzicht in wat voor type eter je bent en hoe bijvoorbeeld de stofwisseling werkt.

Elke week ontvang je een email met een nieuwe stap. Deskundig advies waarmee we je helpen om af te vallen maar ook om daarna op langere termijn je gewicht gezond te houden! Het Stappenplan t.w.v. € 19,95 krijg je gratis bij een Flinndal Totaalpakket.

  • -  Persoonlijk contact voedingskundige
  • -  Stappenplan gemaakt door diëtisten
  • -  Afvallen én op gewicht blijven

Feitjes en weetjes

Slaap jezelf slank

Slaap jezelf slank

Te weinig slaap is niet goed voor de mens en ook niet voor je gewicht. Het geeft een verhoogde kans op overgewicht. Wetenschappers hebben nog geen goede verklaring. Mogelijk speelt ook het ‘weg-eten’ van vermoeidheid een rol.

Jo-jo

Langzaam maar zeker

Pijnig jezelf niet met een te streng dieet. Het is niet lang vol te houden en jojo-en ligt op de loer. Het is effectiever om kleine veranderingen aan te brengen. Eet bijvoorbeeld niet meer na 21.00 uur. Wandel extra en eet véél groenten. Het geeft nieuwe energie en je valt af, langzamer maar zeker!

Krachttraining voor een Gezond Gewicht

Wist je dat

Eten van een rood bord de eetlust doet verminderen? Kauwgom helpt om minder te snoepen? Krachttraining helpt bij het afvallen? Want de nieuw opgebouwde spieren geven je stofwisseling een blijvende boost, ook als je slaapt.

Vezels

Vezels vullen!

Stevig volkorenbrood of een witte boterham? Volkoren! Dat houdt je maag langer zoet. Het geheim is vezel, een handige steun in de rug bij het afvallen. Vezels leveren nauwelijks calorieën, maar toch vullen ze de maag en geven ze lang een verzadigd gevoel.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.