Flinndal dossier

In deze e-books vind je extra informatie over populaire onderwerpen en voedingsstoffen die op een begrijpelijke manier is uitgelegd.  Hieronder vind je een overzicht van onze e-books. Download ze gratis.


vitamine D e-book

E-book: Vitamine D
Vitamine D is in feite een hormoon maar wordt toch gezien als vitamine. Dat is omdat het een essentiële voedingsstof is. De lever en nieren spelen een belangrijke rol bij de activering van vitamine D. Als deze organen niet goed functioneren, kan het zijn dat er onvoldoende vitamine D geactiveerd wordt en een tekort ontstaat.

Download het Vitamine D e-book »

Ogen e-book

E-book: Gezonde ogen
Gezonde ogen zijn belangrijk. Zijn je ogen in goede conditie dan zie je scherp, kijk je comfortabel en heb je minder snel last van klachten zoals droge ogen. Een aantal voedingsstoffen is van belang voor het behoud van een scherp gezichtsvermogen. Je kunt dus met de juiste voeding veel doen om voor je ogen te zorgen.

Download het e-book kinderen en voeding »voedingsdeskundige

E-book: Probiotica
Onder de term ‘probiotica’ vallen alle micro-organismen die een gunstige invloed hebben op je darmflora. Het is erg belangrijk dat de darmwand - compleet met plooien, vlokken en villi - in goede staat is. Bij mensen waarbij de darmvlokken beschadigd zijn, bijvoorbeeld als gevolg van coeliakie (glutenintolerantie), kunnen al snel tekorten ontstaan in de voeding

Download het probiotica e-book »Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring