Flinndal dossier

Er ontstaat steeds meer behoefte aan aan extra informatie. Daarom zijn we begonnen met het maken van dossiers in de vorm van een e-book. In deze e-books vind je extra wetenschappelijke informatie die op een begrijpelijke manier is uitgelegd over over een bepaalde voedingsstof of groep producten. Ook maken we e-books die recepten bevatten, zo kun je onze superfoods direct gebruiken in de lekkerste gerechten. Hieronder vind je een overzicht van onze e-books. Download ze gratis.


Flinndal Vitamine D e-book

Vitamine D e-book

Vitamine D is een belangrijke vitamine. Wil jij meer wetenschappelijke informatie over deze vitamine lezen die op een begrijpelijke manier is uitgelegd? Dat kan, download dan het vitamine D e-book of lees eerst de samenvatting.


Download het vitamine D e-book »

Flinndal superfoods e-book

superfoods e-book

Superfoods zitten boordevol vezels, vitaminen en mineralen. Wil jij graag een keertje een superfood uitproberen maar vind je het lastig om ze te verwerken in een recept? Lees dan snel het superfoods e-book. Dit e-book vind je voor elk product een heerlijk recept. Lees de samenvatting.

Download het superfoods e-book »


superfood e-book

Flinndal vitamine D e-book

Leestijd 5 minuten
Aantal pagina's 7

Samenvatting

Vitamine D is een bijzondere vitamine. In tegenstelling tot andere vitaminen kan het door het lichaam zelf aangemaakt worden. Dit gebeurt als de huid in aanraking komt met zonlicht. Vitamine D is van belang voor botten en tanden, de spierfunctie, de weerstand en voor de aanmaak van cellen en weefsels. Hoewel vitamine D een vitamine genoemd wordt, is het eigenlijk een hormoon. Het wordt namelijk door het lichaam gemaakt met als doel om een reactie uit te lokken bij een ander lichaamsdeel.


Download het vitamine D e-book »


superfood e-book

Flinndal superfoods e-book

Leestijd 5 minuten
Aantal pagina's 15

Samenvatting

Superfoods kunnen veel recepten nog lekkerder maken! Maak bijvoorbeeld een smoothie, ontbijt of een tussendoortje en voeg er je favoriete superfood aan toe. Je kunt ook meerdere soorten superfoods samen gebruiken. Wees creatief en aarzel niet om te experimenteren door superfoods toe te voegen aan je dagelijkse gerechten. Het superfood e-book staat alle informatie over onze superfoods en hoe je deze kunt verwerken in de lekkerste recepten.


Download het superfoods e-book »

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.