Flinndal dossier

In deze e-books vind je extra informatie over populaire onderwerpen en voedingsstoffen die op een begrijpelijke manier is uitgelegd.  Hieronder vind je een overzicht van onze e-books. Download ze gratis.


vitamine D e-book

E-book: Vitamine D
Vitamine D is in feite een hormoon maar wordt toch gezien als vitamine. Dat is omdat het een essentiële voedingsstof is. De lever en nieren spelen een belangrijke rol bij de activering van vitamine D. Als deze organen niet goed functioneren, kan het zijn dat er onvoldoende vitamine D geactiveerd wordt en een tekort ontstaat.

Download het Vitamine D e-book »

Ogen e-book

E-book: Gezonde ogen
Gezonde ogen zijn belangrijk. Zijn je ogen in goede conditie dan zie je scherp, kijk je comfortabel en heb je minder snel last van klachten zoals droge ogen. Een aantal voedingsstoffen is van belang voor het behoud van een scherp gezichtsvermogen. Je kunt dus met de juiste voeding veel doen om voor je ogen te zorgen.

Download het e-book kinderen en voeding »voedingsdeskundige

E-book: Probiotica
Onder de term ‘probiotica’ vallen alle micro-organismen die een gunstige invloed hebben op je darmflora. Het is erg belangrijk dat de darmwand - compleet met plooien, vlokken en villi - in goede staat is. Bij mensen waarbij de darmvlokken beschadigd zijn, bijvoorbeeld als gevolg van coeliakie (glutenintolerantie), kunnen al snel tekorten ontstaan in de voeding

Download het probiotica e-book »

GLA e-book

E-book: Menstruatie en hormonen
Je hormoonhuishouding heeft een grote invloed op je menstruatiecyclus. Omdat de hoeveelheid menstruatie regulerende hormonen nogal schommelt rond je menstruatie, kun je last krijgen van PMS (premenstrueel syndroom). Dit is de verzamelnaam voor alle klachten (zowel lichamelijk als psychisch) die kunnen ontstaan voordat je ongesteld wordt.

Download het menstruatie e-book»Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.