Flinndal dossier

Er ontstaat steeds meer behoefte aan aan extra informatie. Daarom zijn we begonnen met het maken van dossiers in de vorm van een e-book. In deze e-books vind je extra wetenschappelijke informatie die op een begrijpelijke manier is uitgelegd over over een bepaalde voedingsstof of groep producten. Ook maken we e-books die recepten bevatten, zo kun je onze superfoods direct gebruiken in de lekkerste gerechten. Hieronder vind je een overzicht van onze e-books. Download ze gratis.


Flinndal Vitamine D e-book

Vitamine D e-book

Vitamine D is een belangrijke vitamine. Wil jij meer wetenschappelijke informatie over deze vitamine lezen die op een begrijpelijke manier is uitgelegd? Dat kan, download dan het vitamine D e-book of lees eerst de samenvatting.


Download het Vitamine D e-book »

Flinndal Probiotica e-book

Vitamine D e-book

Onder de term ‘probiotica’ vallen alle micro-organismen die een gunstige invloed hebben op je darmflora (ook wel microbiota genoemd). De darmflora is een laag in je darmen die uit biljoenen bacteriën bestaat, verdeeld over meer dan 400 verschillende soorten. Dat kan, download dan het Probiotica e-book of lees eerst de samenvatting.


Download het Probiotica e-book »

Kinderen en voeding e-book

kinderen en voeding

Dit e-book geeft je diepgaande achtergrondinformatie over welke voedingsstoffen jouw kind nodig heeft in verschillende levensfasen. Dat kan, download dan het Kinderen en gezonde voeding e-book of lees eerst de samenvatting.


Download het Kindern en gezonde voeding e-book »

Gezonde ogen e-book

superfoods e-book

Je staat er niet altijd bij stil, maar gezonde ogen zijn enorm belangrijk. Zijn je ogen in goede conditie dan zie je scherp, kijk je comfortabel en heb je minder snel last van klachten zoals droge ogen. In dit e-book lees je hoe de oogfunctie wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het ouder worden. Dat kan, download dan het Gezonde ogen e-book of lees eerst de samenvatting.

Download het gezonde ogen e-book »


superfood e-book

Flinndal vitamine D e-book

Leestijd 5 minuten
Aantal pagina's 7

Samenvatting

Vitamine D is een bijzondere vitamine. In tegenstelling tot andere vitaminen kan het door het lichaam zelf aangemaakt worden. Dit gebeurt als de huid in aanraking komt met zonlicht. Vitamine D is van belang voor botten en tanden, de spierfunctie, de weerstand en voor de aanmaak van cellen en weefsels. Hoewel vitamine D een vitamine genoemd wordt, is het eigenlijk een hormoon. Het wordt namelijk door het lichaam gemaakt met als doel om een reactie uit te lokken bij een ander lichaamsdeel.


Download het vitamine D e-book »


superfood e-book

Gezonde ogen e-book

Leestijd 5 minuten
Aantal pagina's 6

Samenvatting

Een aantal voedingsstoffen is van belang voor het behoud van een goed, scherp gezichtsvermogen en gezonde ogen. Je kunt dus zelf met de juiste voeding veel doen om voor je ogen te zorgen. Welke voedingsstoffen je daar precies voor nodig hebt lees je in dit e-book.


Download het superfoods e-book »

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.