Voordeelpakket Detox

  • Ondersteunt bij ontgiften en afvallen
  • 25% voordeel in 1 pakket
  • Voldoende voor 3 maanden
  • Bevat Flinndal Detox, Slank & Fit en Slanke Lijn Thee
Voordeelpakket Detox
Kies je verpakking
€ 49,50
€ 49,50  per stuk
Aantal

Met het Voordeelpakket Detox ontvang je 25% korting op de drie producten van Flinndal voor ontgiften en afvallen. Dit pakket bevat een kwartaalverpakking (90 stuks) Flinndal Detox en Slank & Fit zonder herhaalgemak en twee verpakkingen Flinndal Slanke Lijn Thee.

Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

Pakketinhoud


Het pakket bevat:
1x Kwartaalverpakking Flinndal Detox
1x Kwartaalverpakking Flinndal Slank & Fit
2x Verpakking Flinndal Slanke Lijn Thee


Van Flinndal Detox en Flinndal Slank & Fit neem je bij voorkeur één tablet per dag. Van de Slanke Lijn Thee zet je 2 dagen per week een liter thee (dus 4 koppen per dag). Als je dit advies volgt doe je 3 maanden met het pakket.De producten

Detox Flinndal Detox

Flinndal Detox bevat natuurlijke ingrediënten die helpen het lichaam te ontgiften. Met Mariadistel en Chlorella ter ondersteuning van de lever en de galblaas. Chlorella en Jeneverbes zijn ook van belang voor de uitscheidingsfunctie van de nieren. Ook is Chlorella een belangrijke antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mét Spirulina. Een complete en verantwoorde manier van detoxen.

Bekijk bijsluiter » 

Flinndal Slank & Fit Flinndal Slank & Fit

Voedingssupplement met natuurlijke ingrediënten die je helpen om af te vallen. Met bijvoorbeeld groene thee en blaaswier voor de vetverbranding en extra energie, glucomannan, een plantaardige vezel en chroom, een mineraal dat helpt de bloedsuikerspiegel normaal te houden.

Bekijk bijsluiter »

Flinndal Slanke Lijn Thee Flinndal Slanke Lijn Thee

Biologische kruidenthee met lijnzaad, gember, venkel en zoethout voor de spijsvertering en darmen. En met fenegriek voor de vetverbranding en een normale bloedsuikerspiegel.

Bekijk bijsluiter »

Schrijf je ervaring over Voordeelpakket Detox

Stel je vraag over Voordeelpakket Detox

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.