Voordeelpakket Detox

  • Ondersteunt bij ontgiften en afvallen
  • 25% voordeel in 1 pakket
  • Voldoende voor 3 maanden
  • Bevat Flinndal Detox, Slank & Fit en Slanke Lijn Thee
Voordeelpakket Detox
Kies je verpakking
€ 49,50
€ 49,50 per stuk
Aantal

Met het Voordeelpakket Detox ontvang je 25% korting op de drie producten van Flinndal voor ontgiften en afvallen. Dit pakket bevat een kwartaalverpakking (90 stuks) Flinndal Detox en Slank & Fit zonder herhaalgemak en twee verpakkingen Flinndal Slanke Lijn Thee. Dit is voldoende voor 3 maanden.

Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

Pakketinhoud


Het pakket bevat:
1x Kwartaalverpakking Flinndal Detox
1x Kwartaalverpakking Flinndal Slank & Fit
2x Verpakking Flinndal Slanke Lijn TheeDe producten

Detox Flinndal Detox

Flinndal Detox bevat natuurlijke ingrediënten die helpen het lichaam te ontgiften. Met Mariadistel en Chlorella ter ondersteuning van de lever en de galblaas. Chlorella en Jeneverbes zijn ook van belang voor de uitscheidingsfunctie van de nieren. Ook is Chlorella een belangrijke antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mét Spirulina. Een complete en verantwoorde manier van detoxen.

Bekijk bijsluiter » 

Flinndal Slank & Fit Flinndal Slank & Fit

Voedingssupplement met natuurlijke ingrediënten die je helpen om af te vallen. Met bijvoorbeeld groene thee en blaaswier voor de vetverbranding en extra energie, glucomannan, een plantaardige vezel en chroom, een mineraal dat helpt de bloedsuikerspiegel normaal te houden.

Bekijk bijsluiter »

Flinndal Slanke Lijn Thee Flinndal Slanke Lijn Thee

Biologische kruidenthee met lijnzaad, gember, venkel en zoethout voor de spijsvertering en darmen. En met fenegriek voor de vetverbranding en een normale bloedsuikerspiegel.

Bekijk bijsluiter »

Schrijf je ervaring over Voordeelpakket Detox

23 mei 2017 door: mevr B van Doorn
De thee smaakt mij erg goed. Ik weet niet welke van de 3 producten nu het beste heeft geholpen. maar ik merk wel dat mijn buik wat rustiger is geworden. ook ben ik wat afgevallen maar dat kan ook door mijn voeding komen. Ik gebruik ze namelijk op advies van mijn diëtiste naast mijn persoonlijke voedingsschema. Hoe dan ook, ik voel me fijn!

Stel je vraag over Voordeelpakket Detox

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.