Hillie

voedingsdeskundige Hillie Bosma
Ik ben sinds augustus 2014 werkzaam op de marketing afdeling van Flinndal. Daarnaast ben ik ook contactpersoon voor al onze zakelijke contacten zoals diëtisten die brochures mee kunnen geven aan cliënten. Vanwege het schrijven van inhoudelijke stukken voor de website, nieuwsbrieven en brochures en uiteraard vanuit eigen interesse, heb ik begin 2017 de opleiding tot voedingsdeskundige succesvol afgerond.Voordat ik bij Flinndal begon te werken, wist ik vrij weinig over de invloed van vitaminen en mineralen op ons lichaam. Uiteraard wist ik dat het belangrijk was om gezond te eten, maar waarom precies dat was mij onbekend. Door mijn werk bij Flinndal is mijn interesse voor gezonde voeding en de biochemische processen in het lichaam aangewakkerd. Dit is versterkt doordat ik dagelijks in contact ben met de diëtisten die achter het merk Flinndal staan.

Ik werk op de marketingafdeling en ben hier onder andere verantwoordelijk voor de blogberichten, websiteteksten en het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief. Omdat ik onze klanten juist wil informeren over thema’s zoals gezondheid, voeding en vitaminen ben ik in juli 2016 begonnen met de opleiding tot voedingsdeskundige die ik in februari 2017 succesvol heb afgerond. De kennis die ik tijdens deze opleiding heb opgedaan, komt ook goed van pas in het contact naar diëtisten.

Ook in mijn vrije tijd ben ik met gezondheid bezig. Zo probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten, pak ik altijd de fiets en sport ik minimaal 2 keer per week.


Stuur Hillie jouw vraag per mail.


Opleidingen

  • HBO: Voedingsdeskundige 2016-2017
  • WO: Master Corporate Communication UvA 2011-2012
  • WO: Bachelor Communicatiewetenschappen VU 2008-2011

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.