bmi test

Bereken je BMI

De BMI (Body Mass Index) is een index om te berekenen of je een gezond gewicht hebt. Het is de verhouding tussen je lengte en je gewicht en geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je gewicht. Het getal geeft aan of je een normaal gewicht hebt, te zwaar bent (overgewicht) of dat je juist te weinig weegt (ondergewicht).

Hoe werkt de BMI-meter

Het knopje op de onderstaande balkjes kun je naar links en rechts slepen, om je lengte en gewicht aan te geven.

Hulpt bij het afvallen

Ben je op zoek naar producten die je kunnen helpen bij het afvallen? Flinndal heeft een aantal producten in het assortiment die je ondersteunen je bij het afvallen. Denk bijvoorbeeld aan eiwitshakes, maar ook supplementen zoals Flinndal Slank & Fit, dit product bevat het mineraal chroom dat helpt om de bloedsuikerspiegel normaal te houden.


Product keuzehulp

Vind je het moeilijk om te bepalen welke producten jij precies nodig hebt? Doe dan de product keuzehulp. Dit is een korte test waarbij je binnen twee minuten weet welke producten het beste bij jouw behoefte aansluit. Doe de test.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.