Wandelen, fietsen én picknicken met het hele gezin

Wandelen, fietsen én picknicken met het hele gezin

Soms is het lastig om een leuke activiteit te bedenken tijdens de zomer. Heb je genoeg van strand, zwembad en terrasjes? Ga dan eens een keertje naar de Olmenhorst!

Wat is de Olmenhorst?
De Olmenhorst heeft 18 hectare aan boomgaarden. Je vindt er bijvoorbeeld 40.000 appelbomen en 10.000 perenbomen! Daarnaast is het een fruitteeltbedrijf en kun je er terecht voor biologische producten. Wil je een dagje uit dan is een bezoekje aan de Olmenhorst echt een aanrader. Je kunt er bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen en genieten van de mooie natuur.

Gezonde picknick 
Bij de Olmenhorst kun je gezellig gaan picknicken. Een gezonde en gevulde picknickmand kun je twee dagen van te voren bestellen voor €14,95 per persoon. De picknickmand is namelijk gevuld met de biologische producten uit de Landgoedwinkel. Natuurlijk kun je thuis ook een gezonde sandwich maken en meenemen.

Zelf appels plukken
Appels zijn gezond, dat weet iedereen. Appels bevatten bijvoorbeeld veel vocht en is daarom een echte dorstlesser. Maar de vitaminen mogen we ook niet vergeten. Zo zitten er in appels vitamine B3, C, E en kalium, fosfor, magnesium, calcium en ijzer. Een appeltje voor de dorst is dus lekker en gezond. In de periode half september tot eind oktober is het zelfs mogelijk om zelf de appels te plukken in de Olmenhorst. Super leuk om te doen voor kinderen én volwassenen. 


Lees ook:

Uit nieuwe studies is gebleken dat snelwandelen of stevig doorlopen net zo goed werkt om de bloeddruk, cholesterol en kans op diabetes te verlagen als hardlopen. Lees meer

Wandelen is goed voor je lichamelijke én geestelijke gezondheid. Heb je weleens meegedaan aan een wandeltocht? Lees meer

Ondanks dat we een paar dagen sneeuw hebben gehad aan het einde van 2014, laat Koning Winter zich nog niet volledig zien en is vorig jaar uitgeroepen tot het warmste jaar sinds drie (!) eeuwen. Lees meer

Geef een reactie op: Wandelen, fietsen én picknicken met het hele gezin

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.