Vis bak je in een vispan

Vis bak je in een vispan

Vis is gezond, bevat omega 3 en is lekker! Er zijn heel veel soorten vis en nóg meer recepten. Een goede vispan is dan ook een must. BK  Cookware heeft een hele speciale milieuvriendelijke vispan die je gewoon moet hebben!

Veilig bakken met BK Balans+
De BK Balans+ is een bijzondere en vooruitstrevende bakserie voor iedereen die bewust en gezond wil bakken. Je ziet het gelijk aan het uiterlijk : het hoogwaardige aluminium combineert mooi met de grijze coating met anti-aanbakeigenschappen en de groene vlamhulzen.
Je bakt met een veilige grip op de pan dankzij de stevige koudgrepen. Deze koudgrepen worden namelijk niet snel heet. Ook is de vispan makkelijk schoon te maken. Je reinigt de pan eenvoudig door te wassen in lauwwarm water met een mild afwasmiddel.

Bewust en milieuvriendelijk
Met de BK Balans+ pannen kook je ook bewust. Dankzij de keramische, milieuvriendelijk geproduceerde coating met anti-aanbakeigenschappen (die vrij zijn van PTFE en PFOA), kun je korter en heter bakken (tot 400 °C). De ingrediënten behouden hierbij hun vitaminen en structuur. Dus niet alleen handig voor het bakken van vis maar ook voor groentes!
De coating is milieuvriendelijk geproduceerd en krasbestendig. Het aluminium van de pan warmt snel en gelijkmatig op. Dit werkt ook nog eens energiebesparend.

Vispan geschikt voor keramisch, inductie én koken op gas
De milieuvriendelijke vispan kun je gebruiken voor elke warmtebron én in de oven tot 160 graden.
Ook is de vispan een beetje ovaal. Dat is ideaal voor het bakken van vis!

Klik hier voor meer informatie over de milieuvriendelijke BK Balans+vispan.

Click here to subscribe to my mailing list


Lees ook:

Naar het effect van omega 3 op de werking van het hart, werd onlangs een interessant onderzoek uitgevoerd in opdracht van Food Supplements Europe (FSE). Wij hebben de resultaten voor je samengevat. Lees meer

Haring vol met gezonde visvetzuren Haring is een vette vissoort en vol zit met omega-3 vetzuren zoals EPA en DHA. Deze onverzadigde vetzuren verlagen het cholesterolgehalte in het bloed en hebben zo een gunstige invloed op het hart. Lees meer

Hoe vaak en waarom eten mensen vis en gebruiken ze daarnaast nog visoliecapsules? Op deze vragen hebben wij geprobeerd antwoord te geven aan de hand van een klein onderzoek. En hier kwamen opvallende resultaten uit. Lees meer

Geef een reactie op: Vis bak je in een vispan

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

12 november 2018 door: Martin Ravestijn
Ik hield niet van vis, maar ik ben begonnen met neutrale smaken zoals kabeljauw en tong, bij de vishandel een bakje kibbeling, ik ben er nu aan gewend, alleen mosselen en andere schelpdieren zie ik nog niet zitten, wat zou ik moeten doen? Als je mosselen eet, dan hou je toch een soort elastiekje in je mond, grrr.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring