Vakantie tijd, kent geen tijd

gert_jan_liefers.jpg

Wat kent er nu meer tijd dan vakantie tijd? Dat geldt voor een ieder natuurlijk persoonlijk, maar wie soms zijn rust niet neemt, gaat voorbij aan de schoonheid van het leven. Bedenk dus dat dat ook geldt voor de vakantie; die gaat voorbij. Toch kent de vakantie minder tijd dan de vakantie normaal gesproken zou moeten hebben. De tijd vliegt voorbij, maar onthou wel: de vakantie is ook écht tijd voor vakantie.

Vakantie items

Je tas of koffer zit altijd vol, want je wilt niks vergeten. Wat neem je mee tijdens zo’n flinke rit? De rit naar het zonnige zuiden. Provence, Andalusië of Toscane misschien? Antwerpen doorkruisen. Op weg naar het strand. Daar waar de zon hoog schijnt. Wat wil je nog meer in het leven? Genieten van een wijntje of biertje en de zon. Vakantie is prettig voor iedereen. Doe ook vooral even wat je normaal niet laten kan. Daar is de vakantie de ideale tijd voor.

Gezondheid

Vakantie hoeft niet lang te zijn. Hoe langer hoe beter zullen we maar zeggen, maar kort eruit kan ook fijn zijn. Even weg en onderweg naar mooie plekken! Een mooie wandeling maken door de natuur. Engeland is daarvoor een prima plek. Want tijdens de vakantie kun je ook prima bewegen en letten op je voeding. Even tijd nemen voor jezelf en zaken ordenen. Maar geniet bovenal van je vakantie, want voor je het weet is de vakantietijd weer voorbij en ben je weer terug in je oude leven.

Over Gert-Jan Liefers

Gert-Jan Liefers Gert-Jan Liefers is een Nederlandse atleet met als specialisaties de 1500, 5000 m en het veldlopen. Hij nam eenmaal deel aan de Olympische Spelen en werd bij die gelegenheid achtste op de 1500 m. Hij is Nederlands recordhouder op alle afstanden vanaf de 1500 tot en met 3000 m en heeft op deze afstanden ook indoor een tweetal nationale records in handen.

Gert-Jan blogt maandelijks als gast op Flinndal.nlLees ook:

Ga je binnenkort een verre reis maken waarbij er sprake is van een groot tijdverschil? Dan kun je last krijgen van een jetlag. Wat is een jetlag precies? En nog belangrijker, hoe kun je een jetlag voorkomen? Lees meer

De zomer is begonnen en de plannen voor de vakantie zijn gemaakt. Zon, zee, strand en gezelligheid! Maar hoe kun je genieten en toch verstandige, verantwoorde keuzes maken op reis? Lees meer

Nog heel even en dan trekt Nederland er weer op uit om van de zon te genieten in tropische oorden. Vakantie! Wij geven zes tips zodat je ook tijdens je vakantie gezonde keuzes kunt maken. Lees meer

Geef een reactie op: Vakantie tijd, kent geen tijd

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.