Terug van vakantie, tijd voor Flinndal Detox

detox.jpg


De vakantie is de ideale tijd om de touwtjes wat te laten vieren. Genieten van lekker eten en drinken, in de avond nog een alcoholische versnapering en wat later naar bed dan normaal. Weer terug van vakantie kan je lichaam dan vragen om een moment van rust, oftewel, tijd voor een detox met Flinndal!


Wat is detoxen?

Detoxen betekent “het lichaam reinigen”. Je lichaam wordt namelijk elke dag blootgesteld aan allerlei giftige stoffen zoals sigarettenrook, luchtvervuiling, bewerkte voeding met daarin kunstmatige toevoegingen en resten van pesticiden. Ook op vakantie.

Ons lichaam probeert dit zoveel mogelijk zelf te reinigen door middel van de lever, galblaas en nieren. Maar als we aan teveel giftige stoffen worden blootgesteld, kan ons lichaam dit niet meer verwerken. De giftige stoffen worden opgeslagen in onze organen en vetweefsel. Hier kunnen ze soms wel jaren blijven zitten. Om deze giftige stoffen weer op te ruimen is af en toe een detox moment verstandig.


Hulp en ondersteuning van natuurlijke krachtpatsers

Het kan in sommige situaties, zoals na een vakantie, zinvol zijn om de lever, galblaas en nieren te helpen met natuurlijke krachtpatsers. Mariadistel, Jeneverbes, Cholerella en Spirulina zijn plantaardige ingrediënten die van belang zijn voor de lever en de nieren. Mariadistel en Chlorella ondersteunen de lever bij het ontgiften van het lichaam. Zo helpen ze de lever en galblaas gezond te houden. Ook zijn Chlorella en Jeneverbes van belang voor de uitscheidingsfunctie van de nieren.


Flinndal Detox

Flinndal heeft Mariadistel, Jeneverbes en de algen Chlorella en Spirulina samengevoegd in 1 tablet: Flinndal Detox. Voor een complete en verantwoorde manier van detoxen. Flinndal Detox kan als dagelijkse ondersteuning van de lever en nieren gebruikt worden. Neem naar behoefte 1 tot 2 tabletten per dag. Ook als je een paar dagen een kuur wilt doen, is Flinndal Detox een goede aanvulling. Het verschil met een strenge detoxkuur is dat je naast Flinndal Detox gewoon gezond en gevarieerd kunt blijven eten. Kijk op de productpagina voor meer informatie over dit product.


Nuttige tips voor tijdens een detox moment

  1. Kies een week dat je het relatief rustig hebt op het werk en met sociale afspraken.
  2. Laat die week alle ‘lege’ calorieën staan. Geen suiker, snoep, koek, gebak, wit brood en snacks.
  3. Eet grote hoeveelheden groenten en fruit, bij elke maaltijd. Streef naar minstens drie stuks fruit en 300 tot 400 gram groenten per dag.
  4. Drink veel water. Laat alcohol, koffie en zwarte thee staan.
  5. Gebruik geen pakjes en zakjes, maar maak je eten klaar met verse, onbewerkte producten en verse kruiden.
  6. Tussendoor eet je rauwkost, fruit, versgeperst groente- of fruitsap, ongezouten noten of gedroogd fruit.
  7. Neem je rust, doe meditatie-oefeningen of yoga. Maak er een ontspannen week van!Lees ook:

Een nieuw jaar met een nieuw begin. De goede voornemens van het afgelopen jaar worden afgestoft, om dit jaar toch écht te stoppen met roken, een paar kilo af te vallen of gezond te beginnen met een verantwoorde detox. Lees meer

Mariadistel, Spirulina en Chlorella hebben wij samengevoegd in Flinndal Detox. Ze helpen de lever, galblaas en nieren de schadelijke stoffen in je lichaam af te voeren. Hoe dit werkt lees je in dit blog. Lees meer

Lees alles over een verantwoorde manier van detoxen, probeer één van onze vier heerlijke ‘detox’ sappen en lees waarom ze zo goed voor je zijn! Lees meer

Geef een reactie op: Terug van vakantie, tijd voor Flinndal Detox

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.