Nieuw in het assortiment: superfood


superfood

Sinds kort heeft Flinndal een aantal superfoods van het merk Purasana opgenomen in het assortiment. Graag leggen we uit wat superfoods zijn en waarom we ze hebben toegevoegd aan het assortiment.Wat zijn superfoods?

Er is geen officiële definitie van superfoods, maar het wordt meestal gebruikt als een verzamelnaam voor planten, vruchten en zaden die veel vitaminen, mineralen en antioxidanten bevatten. Ze bevatten vaak geen chemicaliën, pesticides of hulpstoffen. Dit is ook de reden waarom superfoods zo snel populair zijn geworden. Bekende superfoods zijn maca, açai bessen en chiazaad. Wist je dat “gewone” boerenkool en broccoli ook tot superfoods worden gerekend?Waarom verkoopt Flinndal superfoods?

Wij vragen onze klanten regelmatig welke producten zij graag in ons assortiment zouden willen zien. Producten zoals maca, acai besen, chiazaad en hennepzaad werden regelmatig genoemd. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner met kennis en ervaring op het gebied van superfoods. Tijdens onze zoektocht kwamen we terecht bij Purasana, een merk met biologische geproduceerde superfoods. Hierdoor is er een mooie samenwerking ontstaan en mochten wij een selectie superfoods van Purasana in ons assortiment opnemen. 

De superfoods die we hebben toegevoegd zijn allemaal onbewerkte, pure voedingsmiddelen van biologische oorsprong. De kwaliteit van deze superfoods komt overeen met de kwaliteit die wij hanteren voor onze voedingssupplementen. De superfoods zijn bovendien verpakt in een handige stazak, wat ook goed aansluit bij de werkwijze van Flinndal. De producten passen gewoon door de brievenbus en worden verstuurd door Flinndal.


Het gebruik van superfoods

Vroeger dachten veel mensen dat superfoods zo gezond waren dat ze er een heel eenzijdig eetpatroon op na hielden. Groente en fruit werden ingewisseld voor superfoods. Maar superfoods zijn net als voedingssupplementen bedoeld als aanvulling of onderdeel van de gezonde voeding. Ze vormen een prettige combinatie van lekker met gezond en je kunt er eindeloos mee variëren in recepten.


Hoe eet je superfoods?

Veel mensen mixen superfoods door de yoghurt of door een smoothie. Maar je kunt ze ook net zo gemakkelijk gebruiken in gerechten zoals desserts, sauzen en muesli of eten als tussendoortje.Lees ook:

In de Ultra bessen mix vind je gojibessen, cranberry’s en moerbeien. Dit maakt het een krachtige mix en een gezonde keuze. De smaken van deze drie besjes vullen elkaar goed aan en ze zitten ook nog eens boordevol voedingsstoffen! Lees meer

Bijna iedereen houdt ervan: chocolade! Ben jij ook zo’n liefhebber? Probeer dan eens een gezonder alternatief: cacaopoeder. We leggen hieronder precies uit wat cacaopoeder is en waarom je het zonder schuldgevoel toe kan voegen aan smoothies, yoghurt en desserts. Lees meer

Green Mix poeder is een combinatie van vier verschillende superfoods: chlorella, spirulina, tarwegras en gerstegras. Lees alles over deze krachtige groene mix en maak zelf een lekkere shake of tzatziki met deze mix. Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw in het assortiment: superfood

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.