Superfood recept: wortelsap smoothie als tussendoortje


superfood ontbijt


Het maken van smoothies wordt steeds populairder. Niet alleen als ontbijt is deze smoothie zeer geschikt, maar zeker ook als tussendoortje. Ben je nog niet zo ervaren met het maken van smoothies? Dan is deze wortelsap smoothie ideaal om mee te beginnen.


Ingrediënten:


Wortelsap smoothie klaarmaken

Wanneer je weinig tijd hebt kun je kant-en-klare wortelsap uit de supermarkt halen. Maar je kunt er ook voor kiezen om wortelsap zelf te maken door 400 gram wortels goed schoon te maken en samen met twee sinaasappels in een sapcentrifuge te doen.
Mix de wortelsap en alle andere ingrediënten door elkaar. Wanneer je de smaak wat wilt afzwakken dan kun je er een beetje water aan toevoegen.


Tip

Heb je nog nooit Tarwegraspoeder gebruikt? Voeg dan slechts een klein beetje toe aan je smoothie. Deze superfoods hebben namelijk een zeer uitgesproken smaak waar je eerst aan moet wennen.


Deel jouw lekkerste smoothie

Heb jij een lekker smoothie recept die we echt moeten proberen? Laat het ons weten en wie weten gaan we deze maken en komt jouw smoothie op Flinndal Instagram!
Lees ook:

Begin jij de dag vaak met een smoothie? Voeg er dan superfoods aan toe om jouw smoothie nog lekkerder te maken. Heb jij deze groene maca shake al geprobeerd? Lees meer

Granola is een mengsel van noten, granen en zaden. Het lijkt erg op muesli, maar granola is geroosterd in de oven. Je kunt het net als muesli makkelijk zelf maken. Kijk snel op ons blog voor een lekker recept. Lees meer

Ben jij een echte superfood fan? Dan word je zeker blij van dit crunchy ontbijt. Start de dag goed met gojibessen, chiazaad, hennepzaad en havermoutvlokken. Lees snel verder hoe je dit lekkere ontbijt klaarmaakt. Lees meer

Geef een reactie op: Superfood recept: wortelsap smoothie als tussendoortje

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.