Even voorstellen: nieuwe Klantenservice Manager


Advies

Begin februari heeft onze Klantenservice Manager Pauline na 10 jaar afscheid genomen van Flinndal. Bodien heeft haar functie overgenomen. Nieuwsgierig naar wie Bodien is? Wij stelden haar een aantal vragen en in dit blog vertelt zij onder andere hoe lang zij bij Flinndal werkt en wat zij doet voor haar gezondheid.


1. Stel je zelf kort voor

Mijn naam is Bodien Belder, ik ben 29 jaar en woon in Haarlem.


2. Hoe lang werk je al voor Flinndal?

In juli 2012 ben ik bij Flinndal komen werken. Daarvoor werkte ik op een Klantenservice van een andere organisatie, die helaas besloot om de werkzaamheden aan een extern callcenter uit te besteden. Ik was dus op zoek naar een nieuwe baan en mijn broertje Bas, die al bij Flinndal werkte, vertelde me dat Flinndal op zoek was naar medewerkers voor de Klantenservice. Ik solliciteerde direct en werd aangenomen. Ruim vier jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt als medewerker van de Klantenservice.


3. Waarom heb je op de functie van Klantenservice Manager gesolliciteerd?

Ik heb even getwijfeld of ik moest solliciteren op deze functie, omdat dit een enorme stap vooruit was. Ik besloot er toch voor te gaan. Ik wilde namelijk heel graag doorgroeien en ik wist dat deze functie heel goed bij mij past. Na een spannende week met sollicitatierondes kwam dan eindelijk het goede nieuws, ik werd de nieuwe Klantenservice Manager. Ik ben Flinndal enorm dankbaar voor deze mooie kans en kijk er erg naar uit om de Klantenservice nog beter te maken.


4. Wat voor vragen hoor je vaak op de Klantenservice?

Geen dag is hetzelfde op de Klantenservice van Flinndal. Klanten stellen uiteenlopende vragen, van productinformatie tot de status van een bestelling. Het leukste vind ik als een klant belt voor advies. Eerst samen uitzoeken waar iemand behoefte aan heeft en vervolgens advies geven over onze producten die aansluiten bij deze behoefte. 

Onze klanten zijn ook altijd erg aardig aan de telefoon en wanneer het rustig is aan de lijn maken we graag een gezellig praatje. Zo krijg je regelmatig leuke gesprekken, die niet eens altijd meer over voedingssupplementen gaan. Onze klanten denken ook altijd met ons mee, wat heel fijn is. Ik zal het contact met onze klanten wel erg gaan missen, daarom zal ik zeker nog zo nu en dan telefoontjes aannemen.


5. Gebruik je zelf voedingssupplementen van Flinndal?

Zelf gebruik ik verschillende producten van Flinndal. In ieder geval elke dag een Multi, Vitamine D, Magnesium en Omega-3 Forte. Dit is voor mij een goede basis en complete aanvulling naast mijn voeding. Daarnaast gebruik ik af en toe een ander product wanneer ik daar extra behoefte aan heb, bijvoorbeeld Detox of Huid, Haar & Nagels.


6. Ben je verder nog met gezondheid bezig?

Naast mijn werk bij Flinndal houd ik me ook veel met gezondheid bezig. Ik ben namelijk een aantal jaar geleden als ZZP’er begonnen met het verzorgen van verschillende sportlessen. Dit doe ik in de avonden en het weekend. Ik geef onder andere Zumba, Pilates en Step. 

Het lesgeven is echt een uitlaatklep voor mij. Ik vind het geweldig om te mensen te zien genieten tijdens de lessen en ik krijg er enorm veel energie van. Vooral wanneer leerlingen die eerst heel verlegen waren, na een paar maanden op de voorste rij staan en helemaal los gaan. Vorig jaar heb ik een opleiding tot Voedingsdeskundige gevolgd, zodat ik mijn leerlingen naast bewegingsadvies ook advies over gezonde voeding kan geven.


7. Wat zijn je passies / hobby’s?

Lesgeven en coachen is echt mijn passie, maar daarnaast heb ik natuurlijk ook nog andere hobby’s. Ik hou erg veel van lekker eten, ga graag naar de bioscoop en vind het leuk om nieuwe talen te leren. Op dit moment ben ik samen met mijn beste vriendin Spaans aan het leren, zodat we later dit jaar een rondreis door Spanje kunnen maken.Lees ook:

Deze maand bestaat Flinndal 10 jaar! In februari 2005, zijn twee mensen aan de keukentafel Flinndal begonnen. Vanuit daar werden er twee producten verkocht: Flinndal Multi en Flinndal Omega-3. Toen nog onder de naam NatuFit. Lees meer

In dit blog beantwoordt Esmee Marsé, diëtiste bij Diëtistenpraktijk Zwijndrecht, 7 vragen over voeding en het gebruik van voedingssupplementen. Lees meer

Vitaminen en mineralen helpen je lichaam in goede gezondheid te houden en soms heb je extra vitaminen nodig. Waarom is Flinndal Multi de beste multivitamine. Lees meer

Geef een reactie op: Even voorstellen: nieuwe Klantenservice Manager

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.