Nieuw: 3x Flinndal Superfood Shakemix


superfood

Flinndal introduceert 3 Superfood Shakemixen; Energy, Beauty en Detox. Deze zijn niet alleen heel lekker, maar zitten ook tjokvol gezonde superfoods van biologische afkomst. Aan deze plantaardige krachtpatsers zijn bovendien geen hulpstoffen toegevoegd. Ze zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. Ter ondersteuning van de energiehuishouding, detox of een gezonde huid. Kies jouw shakemix en voeg deze toe aan je dagelijkse routine.


Superfood Energy

Flinndal Superfood Shakemix Energy

Vormt een boost voor je energiehuishouding. Zo bevat het onder andere maca en guarana. Guarana gaat vermoeidheid tegen en ook maca draagt bij aan een vitaal gevoel. Deze shakemix vormt dus een gezond tussendoortje voor meer vitaliteit.


Bekijk Flinndal Superfood Shakemix Energy »Beauty

Flinndal Superfood Shakemix Beauty

Bevat onder andere acerolakers en is rijk aan vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen en helpt daarmee je huid gezond te houden. Ook bevat het bèta-caroteen, waaruit vitamine A gevormd kan worden. Ook deze vitamine is van belang voor een gezonde huid. Zo vormt het een verantwoord tussendoortje ter ondersteuning van de huid.


Bekijk Flinndal Superfood Shakemix Beauty »Detox

Flinndal Superfood Shakemix Detox

Bevat onder andere gerstegras, citroen, spirulina en chlorella. Deze antioxidanten helpen je lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Chlorella ondersteunt bovendien je lever, nieren en galblaas bij het verwijderen van afvalstoffen. Zo vormt het een gezond tussendoortje die het lichaam helpt bij het ontgiftingsproces.


Bekijk Flinndal Superfood Shakemix Detox »Lees ook:

Dagelijks krijgt onze huid, en dan vooral het gezicht, het hard te verduren: schadelijke zonnestralen, stof en uitlaatgassen die in de lucht hangen en make-up. In dit blog leggen we in drie stappen uit hoe je goed voor je huid kan zorgen, van binnenuit en buitenaf. Lees meer

Veel vrouwen (maar ook mannen) hebben last van een droge huid in de winter. Wij geven je daarom 5 tips voor een goede huidverzorging in de winter. Lees meer

We hebben weer een nieuw product toegevoegd aan het assortiment: Flinndal Ashwagandha. Ashwagandha is een plantje wat met name groeit in Afrika, zuid-Azie en Mauritius. Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Ashwagandha? Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: 3x Flinndal Superfood Shakemix

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

12 juni 2019 door: Els v Doorn
Lijkt mij fantastisch..

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.