Nieuw: Flinndal Melatonine


melatonine.jpg


Na de succesvolle introductie van Flinndal Nachtrust Forte is er nu ook Flinndal Melatonine. Een voedingssupplement dat helpt bij het sneller in slaap vallen of bij het verlichten van het gevoel van een jetlag. Hieronder vind je meer informatie over dit product.


Melatonine

Melatonine komt van nature in het lichaam voor. Het wordt ’s avonds door de pijnappelklier afgegeven zodat je slaperig wordt. Bij het ouder worden kan dit minder worden. Ook door een onregelmatig bioritme, bijvoorbeeld na het maken van een verre reis of door het werken in ploegendienst, kan de afgifte van melatonine minder worden. Flinndal Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen en ook bij het verlichten van het gevoel van een jetlag.


Flinndal Melatonine bevat 0,5 mg melatonine per tablet. Deze dosering is effectief om het gevoel van een jetlag te verminderen en twee tabletten per dag helpen je sneller in slaap te komen. Een sterke dosering, maar wel verantwoord, omdat deze de biologische klok niet verstoort.


Melatonine

Voor wie?

Flinndal Melatonine is geschikt voor volwassenen (vanaf 18 jaar) die op zoek zijn naar een voedingssupplement dat helpt bij het sneller in slaap vallen of bij het verlichten van het gevoel van een jetlag.


Vragen?

Heb je vragen over onze nieuwe producten? Onze voedingsdeskundigen zitten klaar om je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nlLees ook:

Het is weer bijna lente en dat betekent dat de klok deze maand een uur vooruit gaat. Hoe komt het dat dit ene uurtje tijdsverschil onze biologische klok zó in de war kan schoppen? Lees meer

Slaap is voor iedereen van belang. Je hebt voldoende slaap nodig om alle gebeurtenissen en prikkels van de dag te verwerken. Flinndal Nachtrust Forte is extra hoog gedoseerd en brengt je de rust die je verdient. Lees meer

Ga je binnenkort een verre reis maken waarbij er sprake is van een groot tijdverschil? Dan kun je last krijgen van een jetlag. Wat is een jetlag precies? En nog belangrijker, hoe kun je een jetlag voorkomen? Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Flinndal Melatonine

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.