Nieuw: Flinndal Knoflook

Flinndal Knofook

Knoflook staat bekend als smaakmaker, maar is ook erg gezond. Flinndal Knoflook is daarom een mooie aanvulling op het assortiment!


Waar komt knoflook vandaan?

Knoflook is een van de populairste kruiden ter wereld en herkenbaar aan de sterke geur en specifieke smaak. Knoflook behoort het net als de ui, prei en bieslook tot de lookfamilie en is afkomstig uit Azië en het Middellandse Zee gebied. Het wordt vooral geteeld in landen met een warm klimaat zoals Spanje, Griekenland of Italië.


Waarom is knoflook gezond?

Knoflook wordt ook wel eens de penicilline voor de armen genoemd, en niet voor niets. De stof alliïne, de werkzame stof in knoflook, draagt op verschillende manieren bij aan de gezondheid. Knoflook heeft daardoor een positieve invloed op:

  • Hart en bloedvaten
  • Het cholesterolgehalte in het bloed (vanaf twee tabletten Flinndal Knoflook per dag)
  • Het immuunsysteem. Als antioxidant helpt knoflook de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • De spijsvertering. Knoflook kan bijdragen aan een gezonde darmflora (bij twee tabletten Flinndal Knoflook per dag).


Flinndal Knoflook bestellenFlinndal Knoflook

Flinndal Knoflook bevat 250 gram knoflookextract met maar liefst 12,5 gram van de werkzame stof alliïne per tablet!


Geen nare geurtjes

Hoe lekker een knoflookrijke maaltijd ook kan zijn, de slechte adem of lichaamsgeur die het kan veroorzaken wordt door veel mensen als minder prettig ervaren. Door de speciale coating van het tablet heb je geen last van oprispingen en laten de tabletten ook geen knoflookgeur achter. Flinndal Knoflook is ook geschikt voor vegetariërs. Flinndal Knoflook kun je hier bestellen.


Waar komt de geur van knoflook vandaan?

De sterke geur van knoflook ontstaat pas wanneer je de knoflook plet of kneust. De stof alliïne komt op dat moment vrij en wordt omgezet in allicine. Het werkt als een soort beschermingsmechanisme. Zodra knoflook wordt beschadigd geeft het een sterke geur af.


Knoflookadem voorkomen?

Houd je van knoflook door je eten maar wil je een knoflookadem voorkomen? Er zijn verschillende hulpmiddeltjes die knoflookgeur helpen verminderen of voorkomen. De meest voorkomende hulpmiddelen zijn:

- Snij de kern uit de knoflook.
- Was je handen met zout of wrijf je handen langs een roestvrijstalen wasbak.
- Drink een glaasje rode wijn tijdens het eten.
- Kauw op een beetje peterselie.


Lees ook:

Je hart is een essentieel onderdeel van je lichaam. Wat kun je doen om je hart goed te houden? 'Hartstikke gezond voor je hart'. Lees meer

Mensen die te maken hebben met een te hoog cholesterolgehalte hebben er vast wel eens van gehoord; rode gist rijst. Dit supplement is de laatste jaren aan een opmars begonnen in Nederland, omdat het kan helpen om het cholesterolgehalte op peil te houden. Lees meer

Eieren zouden slecht zijn voor het cholesterolgehalte. Hoe zit het nou echt? Lees meer over de invloed van eieren op het cholesterolgehalte. Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Flinndal Knoflook

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.