Nieuw: Flinndal Glucosamine poeder


Sporten

Sinds mei dit jaar heeft Flinndal een nieuw product in het assortiment: Flinndal Glucosamine poeder. Speciaal voor mensen die het lastig vinden om tabletten of capsules door te slikken. Ook is dit product geschikt voor mensen met een schelp- of schaaldierallergie, doordat alle eiwitten die deze allergenen bevatten, verwijderd zijn.


Omdat dit product wordt geleverd in poedervorm, hebben we ervoor gekozen om het in een pot (in plaats van in de zilveren zakjes) te verpakken. Zodoende past Flinndal Glucosamine poeder niet door de brievenbus, maar wordt het met pakketpost bezorgd. De verzending is uiteraard gratis, zoals je van ons gewend bent. Hieronder vind je meer informatie over Flinndal Glucosamine poeder.


Glucosamine

Flinndal Glucosamine poeder bevat per portie van 20 gram (vier afgestreken maatschepjes) 888 mg elementaire glucosamine. De glucosamine in Flinndal Glucosamine poeder is van uitstekende kwaliteit. Tijdens het productieproces zijn alle eiwitten uit de grondstof verwijderd, zodat een zeer zuivere glucosamine overblijft die ook geen resten schelp- of schaaldieren bevat. Zelfs mensen met een schelp- of schaaldierallergie kunnen dit product daarom gebruiken. Het poeder lost op in water, is makkelijk in gebruik en heeft een prettige, lichtzoete smaak.


Calcium, magnesium en vitamine D

Flinndal Glucosamine poeder bevat naast 888 mg glucosamine ook 160 mg calcium, 56 mg magnesium en 5 mcg vitamine D3. Deze voedingsstoffen zijn goed voor de botten en spieren. Een uitstekende aanvulling op het bewegingsapparaat.


Zink

Flinndal Glucosamine poeder bevat 5 mg zink. Dit mineraal is belangrijk voor de botten en het helpt als antioxidant je lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook is zink goed voor de huid.


Vitamine B6

Flinndal Glucosamine poeder bevat 1,4 mg vitamine B6 voor de energiehuishouding.


Collageen

Flinndal Glucosamine poeder bevat 10 gram collageen. Collageen is een belangrijk bestanddeel in het bindweefsel. Huid, botten, pezen en kraakbeen bestaan voor het grootste deel uit collageen. Het is van nature eiwitrijk en draagt daarom bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.


Wat is het verschil tussen Flinndal Glucosamine, Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM en Flinndal Glucosamine poeder?

Deze drie producten bevatten allemaal elementaire glucosamine. Het verschil zit hem in de manier van innemen. Flinndal Glucosamine poeder is een poeder dat makkelijk oplost in een glas water. De andere twee producten zijn tabletten. Ook bevatten de producten naast glucosamine andere ingrediënten ter ondersteuning van de botten, spieren of gewrichten. In de tabel hieronder kun je goed de verschillen zien.


Producten
Innemen
Prijs
Ingrediënten
Flinndal Glucosamine Tablet Vanaf €12,95 Met 1183 mg elementaire glucosamine (2 tabletten).
Bevat curcumine (geelwortel) voor soepel gewrichten.
Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM Tablet Vanaf €14,95 Met 1183 mg elementaire glucosamine (2 tabletten).
Bevat ook chondroïtine, MSM, vitamine C en vitamine D3.
Flinndal Glucosamine poeder Poeder oplosbaar in water.
Geschikt voor mensen met een schaal- en schelpdierallergie.
Pot 600 gram: €39,95 Met 888 mg elementaire glucosamine.
Bevat ook collageen, calcium, magnesium, zink, vitamine B6 en D3.

Vragen?

Heb je vragen over Flinndal Glucosamine poeder of onze andere producten? Onze voedingsdeskundigen zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nlLees ook:

Tijdens een goede training daag je je lichaam uit en verbrand je veel energie. Een juiste voeding voor en na het sporten is daarom erg belangrijk. Wat kun je het beste eten voor en na het sporten? Lees meer

Wanneer je beweegt, gebruik je onder andere je gewrichten, spieren en botten. Wij hebben vier belangrijke voedingsstoffen voor gewrichten, spieren en botten op een rijtje gezet, zodat jij de volgende wandel- of fietstocht goed van start kunt gaan! Lees meer

Honing is lekker bij geitenkaas, in een kop thee of een glas warme melk of in een smoothie. Dit gouden goedje is niet alleen lekker vanwege de zoete smaak, maar is ook een goede suikervervanger. Bovendien wordt gezegd dat honing goed is voor de weerstand. Is dit waar? Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Flinndal Glucosamine poeder

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.