Nieuw: Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM


gluco_chondro_msm.jpg


Flinndal luistert graag naar haar klanten. Sinds de introductie van de vernieuwde Flinndal Glucosamine met curcumine, kregen we vaak de vraag of wij ook ons vertrouwde product met glucosamine, chondroïtine en MSM weer konden introduceren. Voor de liefhebber hebben we daarom sinds 21 maart een ‘gouwe ouwe’ in een nieuw jasje gestoken: Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM. Hieronder vind je meer informatie over dit product. 


Glucosamine

Flinndal Glucososamine Chondroïtine MSM bevat 2000 mg D-glucosamine sulfaat 2KCI, waarvan 1183 mg elementaire glucosamine. Glucosamine is een lichaamseigen stof en komt nauwelijks in de voeding voor. Wel is het in grote hoeveelheden te vinden in de harde delen van schaaldieren, maar die worden niet of nauwelijks gegeten. De glucosamine voor Flinndal Glucososamine Chondroïtine MSM wordt gewonnen uit schaaldieren.


Chondroïtine en MSM

Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM bevat 300 mg chondroïtine en 300 mg MSM. Deze twee ingrediënten komen, net als glucosamine, van nature in het lichaam voor. Een mooie combinatie dus!


Vitamine C

Aan het tablet hebben we ook 40 mg vitamine C toegevoegd. Vitamine C is namelijk van belang voor de vorming van collageen en dit is weer van belang voor de normale werking van het kraakbeen, ook in de gewrichten. Vitamine C draagt ook bij aan de energiehuishouding en het immuunsysteem tijdens én na fysieke training.


Vitamine D

Naast vitamine C bevat dit tablet 5 mcg vitamine D. Deze vitamine is belangrijk voor de spierfunctie en helpt de botten en spieren sterk te houden.


Wat is het verschil tussen Flinndal Glucosamine en Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM?

Beide producten bevatten 2000 mg D-glucosaminesulfaat 2KCI, waarvan 1183 elementaire glucosamine. Flinndal Glucosamine bevat naast glucosamine ook 300 mg curcumine (geelwortel) dat de gewrichten soepel helpt te houden.

Glucosamine

Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM bevat naast glucosamine ook chondroïtine, MSM, vitamine C en vitamine D3. Ben je op zoek naar een voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine en MSM? Dan is Flinndal Chondroïtine MSM een goede keuze. Geschikt voor volwassenen (vanaf 18 jaar).

Kijk voor alle producten voor botten en gewrichten op ons productoverzicht.


Vragen?

Heb je vragen over onze nieuwe producten? Onze voedingsdeskundigen zitten klaar om je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nl.Lees ook:

Pijn in gewrichten is vervelend, helemaal als je er dagelijks last van hebt. Maar wat is daar aan te doen en welke rol heeft glucosamine daarin? Lees meer

Wanneer je beweegt, gebruik je onder andere je gewrichten, spieren en botten. Wij hebben vier belangrijke voedingsstoffen voor gewrichten, spieren en botten op een rijtje gezet, zodat jij de volgende wandel- of fietstocht goed van start kunt gaan! Lees meer

We zijn druk bezig om ons assortiment uit te breiden. Naast drie multivitaminen hebben we daarom sinds 21 december ook een nieuwe vitamine D met een hogere dosering (20 mcg) en een kauwvariant van Flinndal Vitamine C Forte. Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

05 mei 2016 door: Gerard Langevoort
goed product. Al eerder gebruikt. Zeker voor herhaling vatbaar !!!

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.