Nieuw: Flinndal Gember


gember

We hebben weer een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: Flinndal Gember. Van gember is wetenschappelijk bewezen dat het de spijsvertering en weerstand ondersteunt en helpt om de maag rustig te houden. Wat is gember en voor wie is dit product een uitkomst?


Wat is gember?

Gember is een plant die voornamelijk in tropische gebieden groeit. De werkzame stoffen worden gewonnen uit de wortel van de plant. Gemberwortel wordt in de Aziatische keuken veelvuldig gebruikt als smaakmaker voor verschillende gerechten, of thee. Ook in Nederland zien we de populariteit van gember toenemen. Niet zo vreemd, want gember smaakt niet alleen lekker, het heeft ook een gunstige invloed op de gezondheid.

Spijsvertering

Gember helpt de maag te ledigen, zodat het voedsel verder verteerd kan worden en niet te lang in de maag blijft zitten.

Immuunsysteem

Gemberwortel wordt al decennia lang gebruikt voor de gunstige invloed op het immuunsysteem. De werkzame stofjes in gember kunnen ook de vrije radicalen wegvangen die gevormd worden tijdens de energieproductie in je lichaam.

Een rustige maag

Als je maag al onrustig wordt als je alleen al denkt aan een autorit of een vliegreis, dan kan gember mogelijk uitkomst bieden. Deze specerij helpt je maag namelijk rustig te houden onderweg. Wel zo prettig!


Verantwoorde dosering

Flinndal Gember heeft een verantwoorde dosering. Het bevat 500 mg gemberpoeder per capsule. Vanaf deze hoeveelheid ondersteunt gember de spijsvertering en de weerstand en helpt het de maag rustig te houden als je onderweg bent.


Vragen?

Heb je vragen over Flinndal Gember? Onze voedingsdeskundigen zitten op werkdagen van 9:00 tot 19:00 klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nl en wij geven binnen 1 werkdag antwoord.Lees ook:

In de herfst- en wintermaanden ben je eerder vatbaar voor virussen. Een goed moment om extra aandacht te besteden aan je weerstand. Wat is een verminderde weerstand en hoe kan jij aan je weerstand werken? Lees meer

Het is een actueel topic; het wel of niet eten van vlees. Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) roept op dat we minder vlees en andere dierlijke producten zoals melk en kaas moeten gaan eten. Lees meer

Is vitamine C nog steeds dé weerstandsvitamine en zijn er nog andere vitaminen of mineralen belangrijk? Wij geven uitleg en tips zodat jij dit nieuwe jaar goed kan beginnen. Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Flinndal Gember

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring