Nieuw: Ashwaganda, Vitamine E, Salie Extract en Magnesium Duplex

Nieuw: Ashwaganda, Vitamine E, Salie Extract en Magnesium Duplex

Flinndal
17-10-2018
0 Reacties

Ashwagandha Vitamine E Salie Extract Magnesium Duplex

We hebben sinds 17 oktober weer 4 nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Dit zijn Flinndal Ashwagandha, Flinndal Vitamine E, Flinndal Salie Extract en Flinndal Magnesium Duplex. Met name ashwagandha is (nog) niet zo bekend in Nederland en wat zijn de gezondheidsvoordelen van salie eigenlijk? Wij geven in dit blogbericht een korte introductie van deze 4 nieuwe producten. Meer specifieke informatie vind je op de productpagina van het desbetreffende product.


1. Flinndal Ashwagandha

Ashwagandha is een plantje wat met name groeit in Afrika, Zuid-Azië en Mauritius. Vandaar dat het (nog) niet zo bekend is in Nederland, maar het wint langzaamaan steeds meer terrein in ons kikkerlandje. Dit is ook niet zo gek, want het heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo is de wortel van dit plantje onder andere ontstekingsremmend. In hogere doseringen (vanaf 2 gram) gaat ashwagandha ook stress te lijf, is het goed voor het libido en helpt het de huid gezond te houden. De werkzame stoffen in de plant, de zogenaamde ‘withanoliden’ zorgen voor dit effect. Flinndal Ashwagandha bevat gestandaardiseerd ashwagandha wortelextract met 21 mg withanoliden per capsule.


Met vitamine C en jodium

Aan Flinndal Ashwagandha hebben wij bovendien vitamine C en jodium toegevoegd. Vitamine C helpt om stress het hoofd te bieden en, net als jodium, ook om het energieniveau te verhogen. Ook helpen de vitamine C en jodium in Flinndal Ashwaghanda om je huid van binnenuit te verzorgen. Zo is bekend dat vitamine C van belang is voor de aanmaak van collageen. Collageen is een lijmvormend eiwit en een hoofdbestanddeel van bindweefsel. Dit weefsel komt ook in je huid voor en zorgt dat die stevig blijft. Met vitamine C ondersteun je de huid dus van binnenuit. Jodium is ook belangrijk voor een normale werking van de huid. Dit spoorelement ondersteunt bijvoorbeeld het herstellend vermogen.


Flinndal Ashwagandha

 • Ontstekingsremmend 
 • Helpt bij stress en geeft energie
 • Ondersteunt en herstelt de huid
 • 500 mg Ashwagandha

Ashwagandha

Bekijk Flinndal Ashwagandha >> »


2. Flinndal Salie Extract

Salie Extract bevat salie en alfalfa. Salie (salvia officinalis) is een kruid dat belangrijk is voor de vochtregulatie in het lichaam. Het gaat overmatig zweten tegen en helpt ook bij opvliegers tijdens de overgang. Ook alfalfa (medicago sativa) kan helpen om overgangsverschijnselen tegen te gaan (vanaf 750 mg per dag). Alfalfa lijkt een beetje op taugé; misschien heb je het weleens gegeten. Het geeft een lekkere, pittige bite aan bijvoorbeeld salades of is lekker als extra beleg op je boterham met kaas. Alfalfa is een zogenaamde spruit- of kiemgroente, boordevol voedingsstoffen. Samen vormen deze twee biologisch geteelde plantaardige krachtpatsers een goed team om overmatig transpireren tegen te gaan. Overigens helpt dit product niet alleen als je in de overgang bent. Ook buiten deze levensfase gaat het overmatig zweten tegen, ook bij mannen.


Flinndal Salie Extract

 • Helpt bij overmatig zweten
 • Draagt bij aan een comfortabele overgang
 • Unieke combinatie van salie en alfalfa
 • Geheel natuurlijk en plantaardig

Salie Extract

Bekijk Flinndal Salie Extract »


3. Flinndal Vitamine E

Vitamine E is een antioxidant. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Vitamine E komt dan ook voornamelijk voor in de celmembranen (de wand van de cel). Op deze manier kan de vitamine de cel goed helpen beschermen. Ook beschermt het vetzuren tegen oxidatie. De celmembranen bestaan voor een belangrijk deel uit vetzuren; vandaar ook dat vitamine E hier rijkelijk vertegenwoordigd is. De plantaardige capsules bevatten een mix van alle acht natuurlijke vormen van vitamine E. Mét alfalinoleenzuur (ALA) uit lijnzaadolie. Dit omega 3 vetzuur is een essentieel vetzuur. Dit betekent dat je het niet zelf aan kunt maken, maar uit de voeding binnen moet krijgen.


Flinndal Vitamine E
 • Heeft een antioxidatieve werking
 • Helpt beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf 
 • Bevat alle 8 natuurlijke vormen vitamine E (257 IE) 
 • 100% plantaardige capsule

Vitamine E

Bekijk Flinndal Vitamine E »


4. Flinndal Magnesium Duplex

Magnesium is een belangrijk mineraal. Magnesium ondersteunt meer dan 300 enzymen die betrokken zijn bij het vrijmaken van energie in het lichaam en is zo van belang voor het energieniveau. Daarnaast is magnesium goed voor de gemoedstoestand en heeft een gunstige invloed op de geestelijke balans. Het draagt ook bij aan de belangrijke hersenfuncties zoals het concentratievermogen, leervermogen en het geheugen. Ook voor geestelijke energie. Magnesium is verder goed voor de spieren. Het speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren. Ook is het goed voor het zenuwstelsel en helpt zenuwprikkels door te geven. Daarnaast helpt het onze botten en tanden sterk te houden. Magnesium Duplex bevat 125 mg magnesium per tablet uit magnesiumcarbonaat en magnesiumcitraat. Dit tablet is verkrijgbaar naast Flinndal Magnesium Kauwtablet. Zo heb je de keuze uit een sliktablet of een kauwtablet en is er altijd een product dat aansluit bij jouw wensen of behoeften.

Flinndal Magnesium Duplex
 • Helpt bij vermoeidheid
 • Goed voor de spieren
 • Van belang voor de geestelijke balans

Magnesium Duplex

Bekijk Flinndal Magnesium Duplex »


Vragen?

Heb je vragen over onze producten? Onze voedingsdeskundigen zitten op werkdagen van 9:00 tot 19:00 klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0800-7080 of stuur ons je vraag in een WhatsApp bericht.

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{product.name}}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Lees ook

Gezondheid apps | Top 5

Gebruik leuke apps voor gezonde voeding, voldoende beweging of een gezond gewicht. We geven een top vijf van gezonde en leuke gratis apps.

Lees meer > Lees meer >

Gezond leven belangrijker dan gedacht?

Slijtage en virussen is iets dat we accepteren maar probeer virussen juist te voorkomen. Waarom? Lees de uitleg van topatleet Gert-Jan Liefers.

Lees meer > Lees meer >

Kan jij er nog chocola van maken?

Zeker met de komst van Sinterklaas in het vooruitzicht is dit een actueel onderwerp: hoe gezond is chocola? Kun je zonder zorgen een paar letters soldaat maken, of is het toch zaak om voorzichtig te zijn?

Lees meer > Lees meer >

Geef je reactie op:

Nieuw: Ashwaganda, Vitamine E, Salie Extract en Magnesium Duplex
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Je krijg uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

{{name}}

{{unique_selling_point}}

Jouw instellingen

Wij staan voor je klaar

Wij staan u graag te woord via de onderstaande kanalen.

Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 19:00 op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Naar Mijn Flinndal omgeving

Bel ons (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten
0800-7080

Wachttijd: < 5 minuten
0800-7080

WhatsApp ons

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten
06-57592195

Wachttijd: < 25 minuten
06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag
Neem contact op via het contactformulier

Wachttijd: 1 werkdag
Ga naar het contactformulier

Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten
Stuur ons een bericht via Facebook Messenger

Wachttijd: < 25 minuten
Ga naar Facebook Messenger

Product toegevoegd

Product toegevoegd

Naar winkelwagen »

Andere klanten kochten ook:

{% for product in products %}
{{product.name}}

{{product.unique_selling_point}}

€ {{product.price | money_eu}}
{% endfor %}