Mooi van binnenuit

huid, haar en nagels.jpg

Wanneer je merkt dat de conditie van je haar achteruit gaat, je nagels broos worden of je problemen krijgt met je huid, kan het zijn dat je bepaalde voedingsstoffen tekort komt. Vitaminen en mineralen zijn namelijk belangrijk voor de gezondheid van je huid, haar en nagels.

Flinndal Huid, Haar & Nagels

Flinndal heeft speciaal voor de huid, haren en nagels een nieuw product ontwikkeld: Flinndal Huid, Haar & Nagels. Dit product bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn om jouw buitenkant van binnenuit gezond te houden. Daarnaast bevat het product groene thee extract en walnotenextract. Dit zijn twee antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen UV stralen.

Welke voedingsstoffen uit Huid, Haar en Nagels zijn belangrijk voor je huid?
Vitamine A, B2, B8, C en het mineraal zink zijn belangrijk voor de huid en helpen bij de verzorging van de huid van binnenuit. Deze stoffen ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en voeden de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen. Collageen ondersteunt de stevigheid van de huid.

Groene thee extract en walnotenextract helpen als antioxidant de huid te beschermen tegen UV stralen. Walnoot helpt ook de buitenste laag van de huid gezond te houden. 

Welke voedingsstoffen zijn belangrijk voor je haar?
Vitamine B8 en de mineralen selenium en zink dragen bij aan een normale haargroei, zijn goed voor de haren en houden je haren sterk. Deze voedingsstoffen zijn ook nuttig voor het behoud van glanzend haar en voor het behoud van een goede conditie van je haar.

Welke voedingsstoffen zijn belangrijk voor je nagels?
Selenium en zink helpen mee je nagels in goede gezondheid te houden.

Eet gezond, drink voldoende en beweeg

Flinndal Huid, Haar en Nagels

Zoals we al eerder gezegd hebben: schoonheid komt van binnenuit. Kies dagelijks voor gezonde producten zoals groenten, fruit, magere zuivel, volkoren producten en mager vlees. Zorg dat je gezonde vetten binnenkrijgt uit vette vis, plantaardige olie of noten. Daarbij is het belangrijk om elke dag minstens twee liter per dag te drinken (het liefst water) en voldoende te bewegen. Ook is het belangrijk om jezelf tegen de zon te beschermen met een zonnebrandcrème. Kies altijd de factor die het beste bij jouw huidtype past.

Wil je graag zeker weten dat je naast je normale voeding de juiste voedingsstoffen en mineralen binnenkrijgt voor je huid, haren en nagels? Dan is Flinndal Huid, Haar en Nagels een goede keuze.

 


Lees ook:

Dagelijks krijgt onze huid, en dan vooral het gezicht, het hard te verduren: schadelijke zonnestralen, stof en uitlaatgassen die in de lucht hangen en make-up. In dit blog leggen we in drie stappen uit hoe je goed voor je huid kan zorgen, van binnenuit en buitenaf. Lees meer

Je hebt geen dure crèmes nodig om er goed uit te zien. Door de juiste voedingsmiddelen te eten help je de lichaamscellen gezond te blijven en te beschermen tegen de oxidatieve schade die kan ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld luchtvervuiling of UV-straling. Lees meer

Er zijn diverse vitaminen die helpen je huid gezond te houden. Koop dus niet alleen gezichtscrème maar eet ook de juiste vitaminen. Lees meer

Geef een reactie op: Mooi van binnenuit

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

01 april 2015 door: B.de Jong van Beers
Heel goed!

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.