Klaar voor vakantie?

Klaar voor vakantie?

Heerlijk, de vakantie staat weer voor de deur! Maar soms levert het wel wat stress op om in die “vakantiemodus” te komen.

Het is druk op het werk om alles op tijd af te krijgen, om dan nog maar te zwijgen over het draaien van alle vakantiewasjes. Een ander punt dat vaak voor vakantiestress zorgt is het lichaamsgewicht. Veel mensen zien hierdoor op tegen zwembroek of bikini.

Hoe zorg je dat je op tijd wat kilo’s kwijt raakt? Het helpt in ieder geval niet om maaltijden over te slaan. Dit zorgt alleen maar voor extra trek op andere momenten van de dag, waardoor je onbedoeld nog meer calorieën binnenkrijgt dan normaal.

Hét advies is gezond eten en meer bewegen. Lekker variëren met groenten, fruit en volkoren producten en probeer alle snacks, zoetigheden en alcohol een paar weken buiten de deur te houden. Drink daarnaast veel water en zorg dat je elke dag minimaal een half uur beweegt.

Hierbij 5 handige tips op een rij:

  1. Sla een paar weken lang alle alcoholische versnaperingen over.
  2. Ga op tijd naar bed; zo voorkom je dat je ’s avonds laat nog zin krijgt om te snacken
  3. Zorg voor gezonde tussendoortjes, zoals fruit, een bakje cherry-tomaatjes, of een handje walnoten.
  4. Haal een paar weken lang geen afhaalmaaltijden, ga niet uit eten en maak in plaats daarvan eenvoudige, gezonde maaltijden klaar, zoals zelfgemaakte soep, een salade met groenten en stukjes rundvlees, of wraps met kip en heerlijk verse groenten zoals spinazie.
  5. Plan dagelijks je bewegingsmoment in.

Je zult zien dat je op deze manier vol zelfvertrouwen en plezier op je luie (strand)stoel kunt liggen!


Lees ook:

Waarom de dagen zo volproppen met nuttige dingen? Lummelen is dé remedie om helemaal te ontspannen. Lees meer

Wat kun je doen om te ontspannen? Natuurlijk is er yoga, pilates en sauna. Maar zelf kun je ook ontspanningsoefeningen doen. Leer bijvoorbeeld mediteren. Lees meer

Als spanning te lang aanhoudt is het niet gezond meer. Je lichaam heeft dan meer tijd nodig om te herstellen. Hoe kunnen de natuurlijke ingrediënten in Flinndal Antistress helpen en wat kun je zelf doen om te ontspannen? Lees meer

Geef een reactie op: Klaar voor vakantie?

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.