Introductie nieuwe verpakkingen en bewaardoosjes

Introductie nieuwe verpakkingen en bewaardoosjes

Flinndal
14-6-2017
4 Reacties

Bewaardoosje

Bij Flinndal zitten we niet stil en vonden we dat het na ruim 10 jaar tijd werd voor nieuwe bewaardoosjes en verpakkingen. Sinds 1 mei is het dus mogelijk dat je een nieuwe verpakking of doosje in je pakket vindt. De verpakkingen worden gefaseerd geïntroduceerd in verband met de voorraad. Het bewaardoosje is van duurzaam materiaal gemaakt en je kunt er zelf met een stift op schrijven. Handig toch?


In dit blogbericht vertellen we je waarom we overgestapt zijn naar dit nieuwe design.


Bewaardoosje van duurzaam materiaal

Bij Flinndal voegden we altijd een handig gratis bewaardoosje bij je bestelling om je supplementen in te bewaren. Doordat onze huidige voorraad zo goed als op was, was dit voor ons een goed moment om over te stappen op een totaal nieuw bewaardoosje gemaakt van duurzaam materiaal. We hebben hiervoor gekozen, omdat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in onze maatschappij en wij het als bedrijf belangrijk vinden om hier aan deel te nemen. Doordat plastic geen positieve bijdrage levert aan het milieu, zijn we hiervan afgestapt en zijn we tijdens onze zoektocht uitgekomen bij producten van bamboe.


Waarom bamboe?

Bamboe is een natuurproduct en daarom geheel afbreekbaar door de natuur. Bamboe heeft geen mest, pesticide of andere chemische middelen nodig om te groeien. Het groeit extreem snel zonder hulpmiddelen. Bamboebossen worden daarom ook nooit kaalgekapt en behouden hierdoor altijd hun natuurlijke functie. De bamboe die gebruikt wordt voor deze productie is panda-veilig, omdat de reuzenbamboesoort Moso die voor onze bewaardoosjes wordt gebruikt niet gegeten wordt door panda’s of andere dieren.


Geen stickervellen meer

Om verder te gaan met het thema duurzaamheid, hebben we besloten ook geen papier/plastic sticker meer bij de doosjes te leveren. Op het ruwe bamboe materiaal kan je goed schrijven met een stift of pen, zodat je kunt noteren welk product er in het bewaardoosje zit. Bij veel soorten pen is dit ook weer uitwisbaar, zodat je er keer op keer iets anders in kan bewaren.


Het bewaardoosje niet altijd gratis meer

Een natuurproduct laten maken is helaas altijd duurder dan een plastic product. Toch zijn wij van mening dat groen produceren het belangrijkste is. Dit betekent dat wij het bewaardoosje niet meer gratis kunnen meesturen. Je kunt de bewaardoosjes bestellen voor € 3,95 per stuk.


Flinndal Duurzaam bewaardoosje bekijken »


Introductie nieuwe verpakkingen

Afgelopen jaar is ons assortiment uitgebreid met veel nieuwe producten zoals Flinndal Libido Man, Flinndal Libido Vrouw, Flinndal Spirulina, Flinndal Groene Thee Extract of Flinndal Probiotica. Om het overzicht tussen de verschillende producten te behouden, hebben we gekozen voor een nieuwe verpakking. Onze grafisch designer heeft daarom alle verpakkingen zo ontworpen, dat we dit design de aankomende jaren kunnen gebruiken bij de introductie van andere nieuwe producten. In totaal zijn er 6 kleuren die we gaan gebruiken voor onze verpakkingen.

De nieuwe bewaardoosjes sluiten hier goed bij aan en zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de verpakkingen. Je kunt dus de kleur van het bewaardoosje kiezen die aansluit bij de kleur van de verpakkingen. Zo heb je thuis ook een goed overzicht tussen de verschillende producten.

De nieuwe zakjes worden gefaseerd geïntroduceerd in verband met de huidige voorraad. Het kan hierdoor voorkomen dat je in 1 bestelling een oude verpakking en nieuwe verpakking ontvangt. Je hoeft je geen zorgen te maken voor verschillen in de samenstelling van de producten, want aan de samenstelling van onze producten hebben we niks veranderd.


Vragen?

Vragen na aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze Klantenservice via [email protected] of 0800-7080 (werkdagen van 9:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur).


Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{product.name}}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Tags

Duurzaam

Lees ook

Ecologisch of biologisch?

We steeds vaker de keuze voor biologische of ecologische producten. Het zijn beide termen die aangeven dat een product met oog op het milieu en duurzaamheid is geproduceerd. Wat is biologisch en ecologisch en wat is het verschil?

Lees meer > Lees meer >

Plug Me In: Van Nederland naar Zwitserland

Wiebe van Plug Me In reist een jaar over de hele wereld om meer te weten te komen over duurzaamheid en hier uiteindelijk een documentaire over te maken. Flinndal is troste sponsor. Lees meer over zijn reis en duurzaamheid.

Lees meer > Lees meer >

Plug Me In: Van Zwitserland naar Duitsland

Wiebe van Plug Me In reist een jaar over de hele wereld om meer te weten te komen over duurzaamheid en hier uiteindelijk een documentaire over te maken. Flinndal is troste sponsor. Lees meer over zijn reis en duurzaamheid in update 2.

Lees meer > Lees meer >

Geef je reactie op:

Introductie nieuwe verpakkingen en bewaardoosjes
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Je krijg uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

{{name}}

{{unique_selling_point}}

Jouw instellingen

Wij staan voor je klaar

Wij staan u graag te woord via de onderstaande kanalen.

Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 19:00 op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Naar Mijn Flinndal omgeving

Bel ons (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten
0800-7080

Wachttijd: < 5 minuten
0800-7080

WhatsApp ons

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten
06-57592195

Wachttijd: < 25 minuten
06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag
Neem contact op via het contactformulier

Wachttijd: 1 werkdag
Ga naar het contactformulier

Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten
Stuur ons een bericht via Facebook Messenger

Wachttijd: < 25 minuten
Ga naar Facebook Messenger

Product toegevoegd

Product toegevoegd

Naar winkelwagen »

Andere klanten kochten ook:

{% for product in products %}
{{product.name}}

{{product.unique_selling_point}}

€ {{product.price | money_eu}}
{% endfor %}