Het begin van een nieuw leven!

blog_wls.jpg

Een gastric bypass betekent voor velen het begin van een nieuw leven. Het is fijn om eindelijk toe te kunnen werken naar een gezond gewicht. Na de operatie is het extra noodzakelijk om goed te letten op wat je eet. Voeding is zeker nu erg belangrijk, omdat je door de kleinere porties veel minder vitaminen en mineralen binnenkrijgt dan je nodig hebt. Bovendien is je lichaam door de operatie minder in staat om deze voedingsstoffen goed op te nemen.

Vul je tekort aan!

Een operatie voor een gastric bypass kost veel energie en heeft ook een impact op de weerstand. Doordat je kleinere porties eet, kun je lang niet zoveel vitaminen en mineralen opnemen als je nodig hebt en de voedingsstoffen die je nog wél binnenkrijgt, kun je niet goed opnemen. Dit komt omdat het eerste deel van de dunne darm, waar normaal gesproken de meeste voedingsstoffen opgenomen worden, door de bypass buiten spel is gezet.

De laatste wetenschappelijke onderzoeken wijzen dan ook uit dat je na de operatie kans op tekorten hebt aan bepaalde voedingsstoffen, zoals ijzer, vitamine B12, foliumzuur en vitamine D.

Speciaal voor na een gastric bypass is er nu ook Flinndal WLS. Eén tablet per dag bevat alle benodigde vitaminen en mineralen, in een dosering die wetenschappelijk onderbouwd is. Voor een optimale weerstand en de energiehuishouding om na je operatie slanker, gezond én fit door het leven te gaan!

Calcium

Calcium is ook een belangrijk mineraal voor het lichaam, zeker als je een gastric bypass hebt ondergaan. We raden je aan om naast Flinndal WLS je voeding ook aan te vullen met de Flinndal Calcium Kauwtabletten. Van uitstekende vorm (calciumcitraat) en met een prettige sinaasappelsmaak.

Inge voedingsdeskundige Flinndal

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge Hendriks. Ik ben sinds 2007 werkzaam voor Flinndal. Voeding is mijn passie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op dit gebied. Naast mijn werk voor Flinndal heb ik mijn eigen website (www.leeffit.nl), voor online advies over gezonde voeding en leefstijl.Geef een reactie op: Het begin van een nieuw leven!

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

03 juni 2015 door: Anita Theben Terville
Ik ben hier heel blij mee. In februari dit jaar hier uitgebreid met jullie over gesproken. Momenteel een FFM capsule per dg, niet te doen zulke grote capsules dit zijn. Hebben jullie ook een proefpakket?

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.