Nieuw: Flinndal Groenlipmossel


groenlipmossel.jpg

Sinds augustus hebben we Flinndal Groenlipmossel in het assortiment. Naar dit product werd steeds vaker gevraagd door onze klanten, vandaar dat hebben besloten deze ook aan te bieden. Voor wie nog niet bekend is met dit product, klinkt het misschien een beetje gek; groenlipmossel. Wat is dit precies en voor wie is dit product geschikt?


De groenlipmossel

We vinden de groenlipmossel (Perna canaliculus) alleen in Nieuw-Zeeland. Vooral rondom het gebied van de Marlboro Sound gedijt dit schaaldier goed. De mosselen voeden zich met het plankton dat daar van nature voorkomt. Het zuivere water maakt dit een uitstekende plek voor de mossels om te leven en gekweekt te worden.

De mossel staat al sinds jaar en dag bij de inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, de Maori’s, op het menu en wordt daar zelfs rauw gegeten en als voedingssupplement gebruikt.


Groenlipmossel

Flinndal Groenlipmossel

Flinndal Groenlipmossel bevat 500 mg extract van zuivere kwaliteit uit Nieuw-Zeeland. Dit is een verantwoorde dosering. Het wordt gekweekt in Nieuw-Zeeland onder strenge regelgeving. Hierdoor is het gehalte aan onzuivere stoffen extreem laag. De mosselen worden daar zelfs rauw gegeten.

Flinndal Groenlipmossel is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Op onze productpagina vind je complete informatie over dit product.


Bekijk Flinndal Groenlipmossel »


Wist je dat?

De groenlipmossel haar naam dankt aan de groene schelprand?


Vragen?

Heb je vragen over Flinndal Groenlipmossel of onze andere producten? Onze voedingsdeskundigen zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nl.Lees ook:

Het extract van de groenlipmossel is doorgaans verkrijgbaar in een capsule. Deze bevat gevriesdroogd poeder of een vloeibare variant. Welke vorm is beter opneembaar? Wij vertellen je alles over Flinndal Groenlipmossel. Lees meer

Gebruik leuke apps voor gezonde voeding, voldoende beweging of een gezond gewicht. We geven een top vijf van gezonde en leuke gratis apps. Lees meer

Slijtage en virussen is iets dat we accepteren maar probeer virussen juist te voorkomen. Waarom? Lees de uitleg van topatleet Gert-Jan Liefers. Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Flinndal Groenlipmossel

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.