Flinndal sponsor van Plug Me In


plugmein.jpg


Flinndal is trotse sponsor van het project van Wiebe Wakker: Plug Me In, dat aandacht vraagt voor duurzaamheid. Op 15 maart gaat Wiebe een reis van 1 tot 1,5 jaar maken van Nederland naar Australië in een elektrische auto. Hij gaat op reis zonder geld en is dus volledig afhankelijk van mensen die hij ontmoet tijdens zijn reis. 


De route

De route tussen Nederland en Australië ligt nog volledig open. Mensen kunnen via de website eten, een slaapplaats of energie aanbieden waarmee hij zijn auto weer kan opladen. In ruil hiervoor ontvangen deze mensen een dopper, een duurzame waterfles. De landen en plaatsen die Wiebe zal gaan bezoeken worden dus bepaald door de hulp die hij onderweg krijgt. 


Doel van de reis

Met dit initiatief wil Wiebe uiteindelijk een documentaire maken over duurzaamheid. Tijdens zijn reis zal hij daarom ook inspirerende mensen, projecten, bedrijven en evenementen bezoeken én interviewen over dit onderwerp. Zijn doel is om uit te zoeken wat duurzaamheid precies is en meer bewustzijn te creëren over dit onderwerp.  


Maandelijkse update

Elke maand zal Wiebe een update geven die wij aan dit blog zullen toevoegen. Op deze manier blijf je volledig op de hoogte van zijn reis. Uiteraard kun je zijn reis ook volgen op www.plugmein.nl.

Update 1: Een maand op reis, 4 landen bezocht, 4.000 kilometer afgelegd en interessante projecten over duurzaamheid bezocht. In zijn blog lees onder andere over guacamolepoeder, oesterzwammen gekweekt op koffiedik, voorkomen van het weggooien van groenten en het groener maken van transport. 

Lees meer >>


Trailer Plug Me InFlinndal steunt het project Plug Me In

Wij vinden het initiatief van Wiebe mooi en we steunen het vooral omdat het aandacht vraagt voor duurzaamheid. Daarom hebben wij hem ook geholpen dit project te kunnen starten. Verder geven wij hem een aantal van onze producten mee zodat hij voldoende energie binnenkrijgt om fit zijn reis te maken. Dit zijn uiteraard producten uit de categorie 'energie', namelijk Flinndal Vitamine B-complex, Q10 Forte en energierepen. Wil jij hem ook helpen? Kijk dan op www.plugmein.nlLees ook:

Flinndal Q10 Forte heeft een nieuwe samenstelling. Nu met extra vitamine B2 en 100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E. Lees meer

Wiebe van Plug Me In reist een jaar over de hele wereld om meer te weten te komen over duurzaamheid en hier uiteindelijk een documentaire over te maken. Flinndal is troste sponsor. Lees meer over zijn reis en duurzaamheid. Lees meer

Wiebe van Plug Me In reist een jaar over de hele wereld om meer te weten te komen over duurzaamheid en hier uiteindelijk een documentaire over te maken. Flinndal is troste sponsor. Lees meer over zijn reis en duurzaamheid in update 2. Lees meer

Geef een reactie op: Flinndal sponsor van Plug Me In

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.