Flinndal Q10 Forte

q10_forte.jpg

Flinndal Q10 Forte heeft een nieuwe samenstelling. Nu met extra vitamine B2 en 100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E.

Wat is Q10?
Co-enzymen helpen enzymen hun werk te laten doen. Enzymen zijn eiwitten die zorgen voor honderden processen en reacties in het lichaam, zoals de stofwisseling en de energievoorziening.
Vaak hebben enzymen co-enzymen nodig om hun functie goed uit te kunnen voeren. Co-enzymen kunnen sporenelementen zijn zoals mangaan of magnesium maar ook vitaminen zoals vitamine B1, B2 of vitamine C. Q10 werkt ook als een co-enzym, je vindt Q10 in alle lichaamscellen en wordt door het lichaam zelf aangemaakt in de lever.

Vanaf je 21e jaar neemt de aanmaak van Q10 in het lichaam langzaam aan af. 

Waar zit Q10 in?
Q10 is ook in kleine hoeveelheden te vinden in (vooral) dierlijke producten. Denk aan orgaanvlees en eieren, vissen zoals haring, sardines en makreel en groenten zoals broccoli, spinazie en sojabonen. 

Nieuwe samenstelling Flinndal Q10 Forte
Flinndal Q10 Forte wordt gemaakt door middel van een natuurlijk fermentatieproces. Dat zorgt ervoor dat de Q10 in het voedingssupplement overeenkomt met de Q10 zoals die van nature in het lichaam zit voorkomt. Ook  hebben we vitamine B2 toegevoegd en de hoeveelheid vitamine E verhoogd naar 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Vitamine B2 activeert de natuurlijke energie in het lichaam en helpt bij vermoeidheid.  en is dus een hele mooie aanvulling op het co-enzym Q10. Samen met vitamine E helpen deze voedingsstoffen als antioxidanten de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 


Lees ook:

Flinndal is trotse sponsor van het project van Wiebe Wakker: Plug Me In, dat aandacht vraagt voor duurzaamheid. Op 15 maart gaat Wiebe een reis van 1 tot 1,5 jaar maken van Nederland naar Australië in een elektrische auto. Lees meer

Q10 is is een relatief onbekende vitamine-achtige stof. Via onze voeding nemen we dagelijks ongeveer 3 tot 5 milligram Q10 op. Hiervoor is het lichaam afhankelijk van de aanwezigheid van een groot aantal vitaminen. Lees meer

Veel mensen starten hun dag met een kop koffie om op gang te komen. Dat heeft alles te maken met de cafeïne, een stof met een licht oppeppend effect. Lees meer

Geef een reactie op: Flinndal Q10 Forte

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

02 april 2014 door: Ad
En dat allemaal voor dezelfde prijs? Succes. Ad.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.