Flinndal multivitaminen nu ook als kauwtablet

multi_kauwtabletten.jpg

Dat vitaminen en mineralen belangrijk zijn voor de gezondheid is algemeen bekend. Door gezond en gevarieerd te eten, krijg je de juiste vitaminen en mineralen binnen. Soms lukt dit niet of merk je dat je weerstand wat lager is. In deze situaties kan een multivitamine de juiste ondersteuning bieden.

kauwtabletten met lekkere kersensmaak

Speciaal voor mensen die moeite hebben met het slikken van vitaminen en voedingssupplementen hebben wij een kauwtablet ontwikkeld als varianten op Flinndal Multi en Flinndal Multi Vitaal. Deze kauwtabletten zijn makkelijk in te nemen zonder water én de voedingsstoffen worden net zo goed opgenomen door het lichaam.

Zelfde aantal vitamines, iets minder mineralen

In de kauwtabletten zitten dezelfde hoeveelheid vitaminen als in de al bestaande Flinndal Multi’s, maar het aantal mineralen is wel iets lager. Mineralen geven de kauwtabletten namelijk een vieze smaak en bepaalde mineralen nemen teveel ruimte in, zodat ze niet in grote hoeveelheden in een kauwtablet passen. Daarom hebben we van sommige mineralen iets minder toegevoegd. 

Flinndal Multi kauwtablet voor energie en weerstand

Flinndal Multi Kauwtablet bevat alle vitaminen in een dosering tot 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Net als de belangrijkste mineralen. Zo weet je zeker dat je elke dag de vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je helpen gezond en fit te blijven. Met vitamine C, A en zink ter ondersteuning van de weerstand en alle B-vitaminen die bijdragen aan de energiehuishouding in je lichaam.

Flinndal Multi Vitaal Kauwtablet voor verhoogde behoefte aan voedingsstoffen

Flinndal Multi Vitaal Kauwtablet is er speciaal voor mensen met een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen. Zoals na het bereiken van het 50e levensjaar, bij een energietekort of herstel na ziekte. Het bevat dezelfde vitaminen als de Flinndal Multi, maar dan in een dosering tot 200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Ook bevat het de belangrijkste mineralen en is het verrijkt met een natuurlijk druivenpitextract, voor de doorbloeding, het hart en de bloedvaten. Druivenpit is bovendien een belangrijke antioxidant en helpt de huid gezond te houden.

Alleen goed opneembare ingrediënten

Beide kauwtabletten bevatten alléén goed opneembare ingrediënten. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor vitamine D3 (cholecalciferol) omdat deze vorm (verbinding) van vitamine D beter opneembaar is dan D2. En om dezelfde reden zit er ook natuurlijke vitamine E en vitamine K2 in. 

Nu 20% korting op een kwartaalverpakking Flinndal Multi Kauwtablet of Flinndal Multi Vitaal Kauwtablet

Ben je benieuwd naar de nieuwe kauwtabletten? Je kunt ze nu proberen met een korting van 20%. Kies, afgestemd op jouw behoefte, voor Flinndal Multi Kauwtablet of de Flinndal Multi Vitaal Kauwtablet (speciaal voor 50+).


Bekijk hier onze productvideo:
Lees ook:

Vitaminen en mineralen helpen je lichaam in goede gezondheid te houden en soms heb je extra vitaminen nodig. Waarom is Flinndal Multi de beste multivitamine. Lees meer

Flinndal streeft voortdurend naar verbetering, want zo houd je kwaliteit hoog. Daarom hebben we een tijdje terug de Nachtrust en Multi Vitaal al geoptimaliseerd. Lees meer

Iedereen is anders, dus ook de behoefte aan vitaminen verschilt van persoon tot persoon. Sinds 21 december hebben we daarom drie nieuwe multivitaminen in ons assortiment. Dit betekent dat je nu de keuze hebt uit 10 multivitaminen. In dit blog vind je een overzicht van al onze multivitaminen met een korte toelichting. Lees meer

Geef een reactie op: Flinndal multivitaminen nu ook als kauwtablet

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

29 januari 2016 door: mar.kouwenhoven@gmail.com
ziet er goed uit

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring