Flinndal Cranberry vernieuwd

Flinndal Cranberry voor de blaas

De samenstelling van Flinndal Cranberry wordt 19 mei aangepast. Dat betekent dat de ingrediënten propolis, mierikswortel, echinacea en druivenpit-extract plaatsmaken voor guldenroede-extract.

Wat is guldenroede-extract?

Guldenroede is een plant en het extract van deze plant is goed voor de blaas en de urinewegen. Door dit natuurlijke ingrediënt geeft Flinndal Cranberry je blaas een optimale ondersteuning. Guldenroede richt zich namelijk specifiek op de blaas en is daarom een ideale aanvulling op de cranberry. Voor een goed milieu in de blaas en gezonde urinewegen.

Met vitamine C

Ook bevat Flinndal Cranberry 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C voor de weerstand. Deze belangrijke antioxidant helpt lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, geef extra energie en bevordert de opname van ijzer.

Geen suiker toegevoegd

Cranberry’s zijn kleine rode besjes die hun oorsprong vinden in Noord Amerika en werden gebruikt door Indianen. In Nederland worden cranberry’s vaak veenbessen genoemd. In Nederland zijn ze zeldzaam maar je kunt ze vinden in Terschelling. Wist je dat je cranberry’s niet rauw kunt eten? Als ze rijp zijn kun je ze plukken maar dan nog zijn ze keihard, meestal wordt er cranberrysap en jam van gemaakt. Omdat de cranberry’s zo zuur zijn wordt er vaak suiker aan toegevoegd en dat weer niet zo gezond. Flinndal Cranberry is een goed alternatief als je alleen maar het goede van cranberry binnen wilt krijgen. Flinndal Cranberry bevat namelijk geen toegevoegde suikers en bestaat voor 100% uit natuurlijke cranberry’s.

Krachtige concentratie cranberry

De hoeveelheid van maar liefst 400 mg cranberry per tablet blijft hetzelfde en de prijs blijft gelijk. Zo zit er in Flinndal Cranberry:
Cranberry extract 400 mg
Vitamine C 80 mg
Guldenroede-extract 40 mg

Wanneer Flinndal Cranberry?

Als je extra ondersteuning van de blaasfunctie kunt gebruiken is Flinndal Cranberry zeer geschikt. Doorgaans kiezen vooral vrouwen voor cranberry. Dat komt doordat de urinebuis van vrouwen korter is dan bij mannen en een vrouwenblaas daardoor kwetsbaarder is voor invloeden van buitenaf. Maar Flinndal Cranberry is ook geschikt voor mannen en vegetariërs en verkrijgbaar vanaf €7,95.


Lees ook:

Een heerlijk recept voor cranberry cake. Lekker als dessert tijdens de kerstdagen. Lees meer

In de Ultra bessen mix vind je gojibessen, cranberry’s en moerbeien. Dit maakt het een krachtige mix en een gezonde keuze. De smaken van deze drie besjes vullen elkaar goed aan en ze zitten ook nog eens boordevol voedingsstoffen! Lees meer

Kan je blaas knappen als je je plas te lang ophoudt? Moet je van alcohol vaker naar het toilet? Er gaan verschillende feiten over de blaas ten ronde, maar zijn deze ook allemaal waar? Wij hebben de meest besproken feiten én fabels voor je op een rijtje gezet. Lees meer

Geef een reactie op: Flinndal Cranberry vernieuwd

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

11 mei 2014 door: F. van Duijvenvoorde
Hoeveel capsules per dag beveelt u aan?

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.