Fitter worden in 2017? Zo doe je dat

Fitter worden in 2017? Zo doe je dat

Flinndal
9-1-2017
0 Reacties

Sporten

Elk jaar worden er weer veel (goede) voornemens gedaan voor een nieuw jaar. Zo zitten bijvoorbeeld de fitnesscentra de eerste 2 maanden overvol en daarna verdwijnt langzaam de motivatie en wordt er al snel teruggevallen op oude patronen. De eerste kilo’s die eraf zijn gesport, zitten er na een korte periode net zo hard weer aan. En zo hobbelen we het jaar door tot er weer een nieuwe jaarwisseling aankomt en we weer opnieuw beginnen.. Op naar 2018 dan gaat het écht gebeuren!

Naar mijn mening zou je jezelf eerst de vraag moeten stellen: wil ik afvallen of fitter worden? En zo ja, voor wie wil ik dit? Er wordt te vaak een keuze gemaakt waar we maar voor 80% achter staan. Dus wil je afvallen of fitter worden, zorg dan eerst dat zelf voor 100% achter die keuze staat.


Let's go

Als je de keuze hebt gemaakt om ervoor te gaan, heb je de eerste belangrijkste stap al gezet. De vervolgstap is om te bepalen welke sport bij jou past, zodat je dit ook makkelijk voor langere tijd vol kunt houden. Naast sporten hoort ook het aanpassen van je leefstijl bij het afvallen of fitter worden. Probeer dit wel op een rustige manier te doen. Blijf voldoende eten, maar kies hierbij voor de gezonde opties en snack minder.


Make the change!

Ik heb je de eerste stappen gegeven om een verandering te kunnen maken in 2017. Nu is het aan jou om de vervolgstappen te zetten. Maak er een fantastisch jaar van!

Sportieve groet,
Reinout Wiggers


Even voorstellen

Reinout Wiggers

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Sinds dat ik klein was ben ik gefascineerd door bewegen en dan met name ‘’rennen’’. Mijn droom is om mee te doen aan de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo. Eind 2011 heb ik dan ook de beslissing genomen om mijn droom waar te gaan maken en zeven dagen per week te trainen. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen.Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{product.name}}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Lees ook

Het belang van (kracht) training als je ouder wordt

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen.

Lees meer > Lees meer >

Trainen voor de Olympische Spelen

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen.

Lees meer > Lees meer >

Het effect van nuchter trainen

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen.

Lees meer > Lees meer >

Geef je reactie op:

Fitter worden in 2017? Zo doe je dat
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Je krijg uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

{{name}}

{{unique_selling_point}}

Jouw instellingen

Wij staan voor je klaar

Wij staan u graag te woord via de onderstaande kanalen.

Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 19:00 op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Naar Mijn Flinndal omgeving

Bel ons (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten
0800-7080

Wachttijd: < 5 minuten
0800-7080

WhatsApp ons

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten
06-57592195

Wachttijd: < 25 minuten
06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag
Neem contact op via het contactformulier

Wachttijd: 1 werkdag
Ga naar het contactformulier

Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten
Stuur ons een bericht via Facebook Messenger

Wachttijd: < 25 minuten
Ga naar Facebook Messenger

Product toegevoegd

Product toegevoegd

Naar winkelwagen »

Andere klanten kochten ook:

{% for product in products %}
{{product.name}}

{{product.unique_selling_point}}

€ {{product.price | money_eu}}
{% endfor %}