Fitter worden in 2017? Zo doe je dat


Sporten

Elk jaar worden er weer veel (goede) voornemens gedaan voor een nieuw jaar. Zo zitten bijvoorbeeld de fitnesscentra de eerste 2 maanden overvol en daarna verdwijnt langzaam de motivatie en wordt er al snel teruggevallen op oude patronen. De eerste kilo’s die eraf zijn gesport, zitten er na een korte periode net zo hard weer aan. En zo hobbelen we het jaar door tot er weer een nieuwe jaarwisseling aankomt en we weer opnieuw beginnen.. Op naar 2018 dan gaat het écht gebeuren!

Naar mijn mening zou je jezelf eerst de vraag moeten stellen: wil ik afvallen of fitter worden? En zo ja, voor wie wil ik dit? Er wordt te vaak een keuze gemaakt waar we maar voor 80% achter staan. Dus wil je afvallen of fitter worden, zorg dan eerst dat zelf voor 100% achter die keuze staat.


Let's go

Als je de keuze hebt gemaakt om ervoor te gaan, heb je de eerste belangrijkste stap al gezet. De vervolgstap is om te bepalen welke sport bij jou past, zodat je dit ook makkelijk voor langere tijd vol kunt houden. Naast sporten hoort ook het aanpassen van je leefstijl bij het afvallen of fitter worden. Probeer dit wel op een rustige manier te doen. Blijf voldoende eten, maar kies hierbij voor de gezonde opties en snack minder.


Make the change!

Ik heb je de eerste stappen gegeven om een verandering te kunnen maken in 2017. Nu is het aan jou om de vervolgstappen te zetten. Maak er een fantastisch jaar van!

Sportieve groet,
Reinout Wiggers


Even voorstellen

Reinout Wiggers

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Sinds dat ik klein was ben ik gefascineerd door bewegen en dan met name ‘’rennen’’. Mijn droom is om mee te doen aan de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo. Eind 2011 heb ik dan ook de beslissing genomen om mijn droom waar te gaan maken en zeven dagen per week te trainen. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen.
Lees ook:

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen. Lees meer

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen. Lees meer

Mijn naam is Reinout Wiggers en ik ben een atleet op de middellange afstand 800 meter. Voor Flinndal schrijf ik over mijn leven als atleet en hoe voeding en supplementen mij hierin ondersteunen. Lees meer

Geef een reactie op: Fitter worden in 2017? Zo doe je dat

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.