Ontmoet Flinndal in 2016


blog_afbeeldingen_libellezomerweek_f6136634.jpeg


Flinndal staat in 2016 op verschillende beurzen verspreid door heel Nederland. Een goed moment om kennis te maken met onze voedingsdeskundigen en specialisten. Je kunt hier vragen stellen over voeding of om een persoonlijk advies vragen. Ook hebben we op elke beurs een korte voedingstest die je kunt invullen en maak je kans op een leuke prijs!


Libelle Zomerweek – 23/05 – 29/05

De 20e editie van de Libelle Zomerweek met als thema Let’s Dance wordt gehouden op het Almeerderstrand. Tijdens dit evenement kun je shoppen bij meer dan 300 stands, swingende optredens van bekende artiesten bezoeken en deelnemen aan verschillende workshops. Een heerlijk dagje uit in de buitenlucht!

Naar de website van de Libelle Zomerweek


Nationale Gezondheidsbeurs – 11/02 – 14/02

De Nationale Gezondheidsbeurs wordt gehouden van 11 tot en met 14 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier vind je ongeveer 300 exposanten op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Met motiverende sprekers, workshops, proeverijen, de nieuwste trends rond voeding en gezondheid, gezondheidstesten, demonstraties en advies. Het belooft dus een leuk dagje uit te worden voor iedereen die meer wil weten over gezondheid.

Naar de website van de Nationale Gezondheidsbeurs

Nationale liever thuis! beurs – 20/02 – 23/02

De nationale liever thuis! beurs is van 20 februari tot en met 23 februari 2016 in de Rai in Amsterdam. Op deze beurs maak je kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders die je laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Je vindt er een breed aanbod van diensten die helpen bij gezond eten, vitaal leven of juridische zaken.

Naar de website van de Nationale liever thuis! beurs


Zien we je bij onze stand?

Meer weten over onze producten of wil je graag een persoonlijk advies? Bezoek ons dan dit jaar op één van bovenstaande beurzen. Tickets voor de beurzen kun je kopen op de site van de organisatie van de beurs. We zullen dit jaar op nog meer beurzen staan. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten. Zo weet je precies wanneer je Flinndal kunt tegenkomen op jouw dagje uit!Lees ook:

De 25e editie van de 50PlusBeurs (Silver Edition) is van 19 tot en met 23 september 2017 in De Jaarbeurs Utrecht. Het beloofd weer een leuke beurs te worden en Flinndal is ook dit jaar weer aanwezig met haar voedingssupplementen. Lees meer

Geef een reactie op: Ontmoet Flinndal in 2016

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring