Heb jij de aanpassingen op onze site al gezien?


zweten

Januari is altijd een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. En dat geldt ook voor Flinndal. In het jaar 2018 hebben wij namelijk niet stil gezeten en zijn we druk bezig geweest met het uitdenken, ontwikkelen en verbeteren van onze website. Zodat de shop ervaring op onze site voor jou als klant zo optimaal mogelijk is! Het gaat soms om kleine veranderingen, maar die kunnen een groot verschil maken. Wat is er allemaal aangepast?


Sneller zoeken met de nieuwe productfilters

We krijgen een steeds groter assortiment. Zo hebben we in 2018 maar liefst 10 nieuwe producten geïntroduceerd. Om het zo makkelijk mogelijk te maken het juiste product te zoeken, hebben we uitgebreide productfilters geïntroduceerd. Wanneer je nu naar een categorie gaat op onze website, kun je filteren op:

Waarvoor:

Bijvoorbeeld voor de weerstand, botten of energie, afhankelijk van de producten in de gekozen categorie.


Doelgroep:

Bijvoorbeeld kinderen, mannen, vrouwen, ouderen, vegetariërs, etc.


Soort product:

Bijvoorbeeld capsule, tablet, zuigtablet of kauwtablet, afhankelijk van de producten in de gekozen categorie.ProductfiltersToevoegen van categorie vegetariërs en veganisten

Met de toename van het aantal mensen dat kiest voor een vegetarische of veganistische leefstijl, hebben wij de categorie vegetariërs en veganisten geïntroduceerd. In deze categorie staan de producten die voor deze doelgroep een goede aanvulling kunnen zijn naast de dagelijkse voeding.

Ook leggen we in deze categorie uit hoe je kunt zien of onze producten geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten.


Veganisten vegetariersNieuwe opmaak van de bijsluiters op de website

Op de bijsluiter van een product vind je alle informatie over dosering, ingrediënten, gebruik, allergenen en bewaren. Best veel informatie dus. Om dit zo overzichtelijk mogelijk weer te geven, hebben we de opmaak een beetje aangepast.

  1. Je vindt nu iconen voor de verschillende onderwerpen (zoals bij innemen of bewaren), zodat je snel de juiste informatie kunt vinden 
  2. We hebben de allergenen nu ook afgebeeld door middel van iconen 
  3. Als een product geschikt is voor vegetariërs of veganisten vind je het bijbehorende icoon op de bijsluiter


BijsluitersNieuw contactformulier

Wil je contact met Flinndal? Dan kun je via het nieuwe contactformulier makkelijk jouw keuze maken. We hebben hieraan de optie Mijn Flinndal toegevoegd, omdat je daar als klant vaak al veel gemakkelijk zelf kunt regelen. Ook zijn WhatsApp en Facebook Messenger toegevoegd als contactmogelijkheid en geven we een gemiddelde wachttijd weer.


ContactformulierMobiele website geoptimaliseerd

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of iPad voor online bestellingen. Daarom zijn we aan de slag gegaan om onze mobiele website te optimaliseren. Wanneer je nu een bestelling plaatst in onze webshop, zul je zien dat het afrekenproces een stuk duidelijker is geworden en specifiek is afgestemd op de mobiele gebruiker.

Zo zijn het inloggen, invullen van contactgegevens, bekijken van de bestelling en doen van eventuele wijzigingen een stuk eenvoudiger gemaakt. En ook is het afrekenen zelf makkelijker geworden. Nieuwsgierig? Bezoek dan onze website op je mobiele telefoon.Mobiele site


Geef een reactie op: Heb jij de aanpassingen op onze site al gezien?

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

10 januari 2019 door: Jack van den Bunder
Het is overzichtelijker dus gemakkelijker geworden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring