Zien we je op de 50PlusBeurs?


noten

De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.


De 25e editie van de 50PlusBeurs (Silver Edition) is van 19 tot en met 23 september 2017 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur en Flinndal is ook aanwezig. Kom langs en maak kennis met nieuwe producten of stel je vragen aan een van onze adviseurs.


Silver Show met Karin Bloemen

Wil je na de beurs nog even nagenieten? Koop dan een combiticket. Hiermee kan je naar de Silver Show, een feestelijke voorstelling vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches met Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Deze Silver Sisters geven van 17.15 tot 19.00 uur een unieke jubileumshow, die nergens anders te zien zal zijn. De Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise! 


Bestel je ticket nu met 50% korting

Met korting naar de 50PlusBeurs? Wij mogen onze trouwe klanten 50% korting aanbieden op een entreebewijs. Bestel jouw ticket met 50% korting via www.50plusbeurs.nl en gebruik de actiecode: FLINNDAL.
Lees ook:

We zijn met Flinndal al een tijdje actief op Facebook. We kunnen door dat platform direct bereikt worden en in gesprek gaan met onze klanten. Lees meer

Vanaf 10 februari hebben alle Flinndal websites een nieuw uiterlijk. We vonden het hoog tijd de sites klaar te maken voor de toekomst. Lees meer

Is vlees eten gezond of niet? Steeds meer Nederlanders eten minder vlees Niet alleen om rekening te houden met dier en milieu maar ook de crisis telt mee. Lees meer

Geef een reactie op: Zien we je op de 50PlusBeurs?

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.