Recharge & Energize met Flinndal en Elysium!

vrouw-header_5496c8e8.jpg

De herfst komt eraan, het wordt weer kouder buiten en de dagen korter. Tijd om eens lekker te ontspannen en extra energie op te doen! Verwen jezelf met Flinndal en het wellnessresort Elysium in Bleiswijk! Je kunt t/m 19 februari 2015 profiteren van een speciaal Elysium arrangement met extra korting én je maakt kans op leuke prijzen.

Elysium arrangement Recharge & Energize

Wil je lekker ontspannen of kun je wel een oppepper gebruiken?
Kies dan voor het Recharge & Energize arrangement. Nu van €81,90 voor slechts €49,50!

Het arrangement bestaat uit:hotstone massage

Reserveren »


Meer informatie over dit arrangement vind je deze pagina. Het arrangement is te boeken t/m 19 februari.

In de maanden oktober t/m december ontvang je ook nog eens bij je bezoek aan Elysium een voucher met een superscherpe Flinndal aanbieding. Namelijk een cadeaubon waarmee je Flinndal Omega-3 Forte en Vitamine D een maand kunt proberen voor slechts €7,50. Koop je dit elysiumkennismakingspakket, dan maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!

Meer informatie over Elysium

Elysium ligt vlakbij Rotterdam, gelegen in een prachtig natuurgebied. Hét mooiste wellnessresort voor totale ontspanning in Nederland. Het beschikt over meer dan 28 verschillende sauna’s, waaronder een kruidensauna, Russische banja en een Marakesh sauna. In diverse sauna’s kun je unieke opgietsessies ondergaan. Verder beschikt Elysium over 19 binnen- en buitenzwembaden waaronder een uniek Spiritueel Bad, een openlucht zoutwaterbad, jacuzzi’s, en een authentieke Turkse hamam waarje een badritueel kunt ondergaan. Voor meer informatie over Elysium ga naar: www.elysium.nl.

Prijswinnaars kennismakingspakket Flinndal

Iedereen die een bezoek brengt aan Elysium ontvangt een cadeaubon waarmee je Flinndal Omega-3 Forte en Vitamine D een maand kunt proberen voor slechts €7,50! Wanneer je dit kennismakingspakket bestelt maak je kans op één van de volgende prijzen:

Oktober:

Prijswinnaars:
De prijswinnaar worden 31 oktober per e-mail bekend gemaakt.

November:

Prijswinnaars:
De prijswinnaars worden 30 november 2014 per e-mail bekendgemaakt.

December:

Prijswinnaars:
De prijswinnaars worden 31 december 2014 per e-mail bekendgemaakt.