36 Eiwitshakes

  •  Rijk aan eiwitten en vezels
  •  Per stuk verpakt, handig voor onderweg
  •  Met natuurlijke zoetstof stevia
  •  Suiker- en vetarm
  • 12x vanille, 12x aardbei en 12x chocolade
36 Eiwitshakes
Kies je verpakking
€ 59,00
€ 1,64 per shake
Aantal
per shake
Aardbei € 59,00 € 1,64
Chocolade € 59,00 € 1,64
Vanille € 59,00 € 1,64
Shakes in 3 smaken € 59,00 € 1,64
»

Als ontbijt of lunch, met bijvoorbeeld magere yoghurt. Bevat 59 Kcal per portie shake. Boordevol voedingsvezels en hoogwaardige eiwitten. Want bij sommige diëten krijg je weinig eiwitten binnen, daardoor kan spierweefsel afbreken. Terwijl je juist vet wilt afbreken en spieren wilt behouden. Op smaak gebracht met de natuurlijke zoetstof stevia.

Heb je advies nodig van onze voedingsdeskundige? Stel hier je vraag .

Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

Een goede start van de dag
Veel mensen die willen afvallen slaan het ontbijt over. Niet doen! Want dan mis je belangrijke voedingsstoffen en de spijsvertering en stofwisseling komen langzamer op gang. Ontbijten levert de energie die je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Dat voorkomt dat je je later aan koek of chocolade vergrijpt!

Wie af wil vallen kan het beste de calorie-inname beperken, ook bij het ontbijt. Helaas betekent dat vaak dat je daardoor gedurende de dag minder eiwitten binnenkrijgt dan normaal. Hierdoor kan spierweefsel (dat voor een groot deel uit eiwitten bestaat) afbreken. Terwijl je bij afvallen juist vet wilt afbreken en spieren wilt behouden.

Eiwitten
De dag beginnen met een Flinndal Eiwitshake als aanvulling, zorgt ervoor dat je die eiwitten wel binnenkrijgt! De kwaliteit van de eiwitten is hoogwaardig, lees meer bij Kwaliteit. Eiwitten bevatten bovendien van nature een aantal mineralen zoals calcium, fosfor, kalium en natrium.

Suiker- en vetarm

De shakes bevatten zeer weinig suikers en vetten, waardoor je per portie maar weinig calorieën binnenkrijgt (59 Kcal per shake). Ze zijn bovendien op smaak gebracht met de natuurlijke zoetstof stevia.

Vol voedingsvezels
Flinndal Eiwitshakes zitten bovendien boordevol voedingsvezels. Voedingsvezels zijn goed voor de spijsvertering en stoelgang.

Drie smaken
Geschikt bij het ontbijt en/of de lunch. In de smaken aardbei, vanille of chocola. Het lekkerst door een bakje (magere) yoghurt of kwark maar kan ook met een glas water of melk.

Vergelijking eiwitshakes
De Flinndal Eiwitshake is een goede keus. We hebben ons product vergeleken met een aantal eiwitshakes van andere bekende merken. De Eiwitshake vanille bevat in verhouding de meeste eiwitten en vezels en de minste hoeveelheid suiker en vet. Daar zijn we trots op!

Merk Eiwit % Vet % Suiker % Vezel %
Flinndal 63 0,9 0,7 22,8
Atkins 48,65 23,24 5,68 12,0
Modifast 52,33 3,33 9,67 12,0
Cambridge 36,19 6,9 11,67 3,33
Weightcare 25,2 7,3 33,5 14,4


Groen = beste score
Vergelijking januari 2014. Bron: websites betreffende merken. Voedingswaarden omgerekend naar %.

Eiwit uit soja en melk
Flinndal Eiwitshakes bevatten eiwitten van hoogwaardige kwaliteit: wei-eiwit (grootste deel) en soja-eiwit (plantaardig uit soja). Wei-eiwit komt uit melk. Bij een gevarieerd eetpatroon krijg je ook eiwit uit verschillende bronnen binnen. Daarom heeft Flinndal hier voor gekozen.


Goed opneembaar
Wei-eiwit heeft een hoge biologische eiwitwaarde. Dat betekent dat het sterk lijkt op lichaamseigen eiwit. Daardoor wordt het goed opgenomen in het lichaam.

De meest pure vorm eiwit
Wei-eiwit kan op verschillende manieren uit melk gehaald worden. Met drie verschillende soorten wei-eiwit als resultaat: wei-isolaat, wei-concentraat en wei-hydrolysaat. In Flinndal Eiwitshakes zit wei-isolaat. Deze vorm wordt door middel van filteren gekregen. Met deze speciale techniek hou je het meeste pure eiwit over, zo goed als vrij van koolhydraten, vet en cholesterol. 


Gebaseerd op onderzoek
Voor het kiezen van de eiwitten hebben wij ons gebaseerd op onderzoek dat gedaan is door de Universiteit van Maastricht. Onze samenstelling (met de combinatie van wei-eiwit en soja-eiwit) komt overeen met de receptuur die daar is gebruikt. Lees meer >

Aanbevolen gebruik
Volwassenen één à twee shakes per dag (maximaal vier shakes per dag). Aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, of bij ziekte.

Innemen
Meng per keer één zakje met 250 ml (magere) melk, kwark, yoghurt of water en roer tot het poeder opgelost is.

Flinndal® Eiwitshake bevat per zakje van 19 gram:

Ingrediënten
Eiwitshake vanille:
Melkeiwit (wei, sojalecithine), vezels (tarwe, psyllium), stabilisator (guargom, xanthaangom), zoetstof (stevia), smaakstof. Allergenen: melk, soja, tarwe. 

Eiwitshake aardbei:
Melkeiwit (wei, sojalecithine), vezels (tarwe en psyllium), verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), natuurlijke zoetstof (stevia), smaakstof, kleurstof (karmijnrood). Allergenen: melk, soja, tarwe. 

Eiwitshake chocola:
Melkeiwit (wei, sojalecithine), vezels (tarwe), gebrande suiker, smaakstof, psylliumvezel, verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), natuurlijke zoetstof (stevia). Allergenen: melk, soja, tarwe. 

Allergie informatie:
Allergenen uit melk, soja en tarwe.
Dit product is wel geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie.  

Voedingswaarden
Eiwitshake vanille Per 100 g Per zakje (19 g)
Energie 1318 kJ / 312 kcal 250,4 kJ / 59 kcal
Eiwitten 63 g 11,97 g
Koolhydraten 2,1 g 0,39 g
waarvan suikers 0,7 g 0,13 g
Vetten 0,9 g 0,17 g
waarvan verzadigd 0,4 g 0,08 g
waarvan onverzadigd 0,5 g 0,09 g
Voedingsvezels 22,8 g 4,33 g
Natrium 0,18 g 0,03 g
     
Eiwitshake aardbei Per 100 g Per zakje (19 g)
Energie 1307 kJ / 310 kcal 248 kJ / 59 kcal
Eiwitten 61,7 g 11,70 g
Koolhydraten 2,2 g 0,42 g
waarvan suikers 0,7 g 0,13 g
Vetten 0,9 g 0,17 g
waarvan verzadigd 0,4 g 0,07 g
waarvan onverzadigd 0,5 g 0,09 g
Voedingsvezels 23,7 g 4,50 g
Natrium 0,18 g 0,03 g
     
Eiwitshake chocola Per 100 g Per zakje (19 g)
Energie 1311 kJ / 312 kcal 249 kJ / 59 kcal
Eiwitten 57,5 g 10,9 g
Koolhydraten 7 g 1,33 g
waarvan suikers 4,8 g 0,91 g
Vetten 1,4 g 0,27 g
waarvan verzadigd 0,7 g 0,13 g
waarvan onverzadigd 0,7 g 0,13 g
Voedingsvezels 20,8 g 3,95 g
Natrium 0,17 g 0,03 g


Bewaaradvies:
Beneden de 25 C, buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 
Laatste wijziging: 1 okt  2014.

De receptuur van de Flinndal Eiwitshakes is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Maastricht en tot stand gekomen met behulp van wetenschappers van het NUTRIM (voedingsinstituut gelieerd aan de Universiteit van Maastricht.

Het betreft een combinatie van twee pure eiwitten en na ontwikkeling is deze receptuur gebruikt in wetenschappelijke onderzoeken zoals ‘de LOWER (Lifestyle, OverWeight & Energie Ristriction) Study’. Een uniek onderzoek uitgevoerd in een samenwerking tussen de Universiteit van Maastricht en Groningen.

Deze eiwitsamenstelling wordt tevens gebruikt in diverse klinieken voor gewichtsmanagement zoals de Previtasklinieken (Ziekenhuisgroep Twente) en in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk.

Schrijf je ervaring over 36 Eiwitshakes

07 december 2016 door: Gerda Rodenburg
Ik ben blij met de shake. Ik vind de chocoladesmaak het lekkerste van allemaal. Met Griekse yoghurt en kwark 0 % vet en ik kan er tot de lunch mee verder. Lijnzaad wat noten als afwisseling.
20 augustus 2016 door: Evajet Stikkers
De verpakking is handig. Ik heb vanille-en chocoladesmaak, maar vind ze een beetje slap van smaak. Bij de chocola doe ik een strip oploskoffie met mocca. Je kan er natuurlijk ook gezonde cacao aan toevoegen. Niet lekker is dat je de stevia toch proeft, daar moet je van houden. Ik doe de vanille in halfvolle biologische vanilleyoghurt en voeg wat lijnzaad en chia toe. Je kan er een goeie mix mee maken. Zonder toevoegingen , ik maak ze met alpro Almond , vind ik ze een beetje flauw smaken. Maar ze vullen goed , je haalt de lunch zonder leeg gevoel.
01 augustus 2015 door: Lia
Ik doe de zakjes in 250 gram halfvolle yoghurt. Voeg nog 10 gr geel lijnzaad en 10 gr haverzemelen toe om een beetje bite te krijgen.Heb er geen honger op de hele morgen! Heb alle 3 smaken gehad,maar de chocolade vind ik het minst. Proeft meer naar koffie dan naar chocolade. Neem voortaan alleen vanille.

Stel je vraag over 36 Eiwitshakes

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.