36 Eiwitshakes

41 Beoordelingen
36 Eiwitshakes
41 beoordelingen
  • Rijk aan eiwitten en vezels
  • Per stuk verpakt, handig voor onderweg
  • Met natuurlijke zoetstof stevia
  • Suiker- en vetarm
  • Beschikbaar in vanille en aardbei
Tijdelijk niet leverbaar
  • Altijd gratis verzending bij herhaalgemak.
  • Kies een cadeau in de winkelwagen (bij bestellingen vanaf €35).
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld? Morgen in huis.

Beschrijving

Als ontbijt of lunch, met bijvoorbeeld magere yoghurt. Bevat 59 Kcal per portie shake. Boordevol voedingsvezels en hoogwaardige eiwitten. Want bij sommige diëten krijg je weinig eiwitten binnen, daardoor kan spierweefsel afbreken. Terwijl je juist vet wilt afbreken en spieren wilt behouden. Op smaak gebracht met de natuurlijke zoetstof stevia.

Heb je advies nodig van onze voedingsdeskundige? Stel hier je vraag .

Vergelijkbare producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Het nut

Eiwit wordt ook wel proteïne genoemd. Eiwit is opgebouwd uit ketens van aminozuren (tot 22 verschillende soorten) en heeft verschillende functies in het lichaam. Lees meer over eiwit en voor wie Flinndal Eiwitshakes geschikt zijn: 

Waarom heb je eiwit nodig?
Voor wie zijn Flinndal Eiwitshakes?
Kwaliteit
Suiker- en vetarm
Vol voedingsvezels
Drie smaken


Waarom heb je eiwit nodig?

Elke cel in je lichaam bevat eiwit. Dus ook de spiercellen, cellen van organen, het zenuwstelsel en van de botten. Wij bestaan gemiddeld voor 12 kilo uit eiwit, dat wordt opgebouwd uit aminozuren.

Dagelijks wordt eiwit afgebroken. Bijvoorbeeld als het beschadigd is, of als we een crashdieet volgen. Ook scheiden we eiwit uit door te zweten en komt er eiwit mee met de urine. We hebben dus ook dagelijks weer nieuw eiwit nodig om de eiwitbalans op peil te houden.

Eiwit is van belang voor de spierkracht en spiermassa in het lichaam. Daarnaast zijn eiwitten ook betrokken bij de vorming van hormonen en spelen ze een rol bij het transport van stoffen in ons bloed en de lichaamscellen.


Voor wie zijn Flinndal Eiwitshakes?

Eiwitten zijn ideaal voor tijdens het afvallen, maar ook geschikt voor ouderen vanaf 50 jaar:

Eiwit en afvallen
Veel mensen die willen afvallen slaan het ontbijt over. Niet doen! Want dan mis je belangrijke voedingsstoffen en de spijsvertering en stofwisseling komen langzamer op gang. Ontbijten levert de energie die je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Dat voorkomt dat je je later aan koek of chocolade vergrijpt!

Wie af wil vallen kan het beste de calorie-inname beperken, ook bij het ontbijt. Helaas betekent dat vaak dat je daardoor gedurende de dag minder eiwitten binnenkrijgt dan normaal. Hierdoor kan spierweefsel (dat voor een groot deel uit eiwitten bestaat) afbreken. Terwijl je bij afvallen juist vet wilt afbreken en spieren wilt behouden.

Eiwit en ouderen

Volwassen personen hebben gemiddeld ongeveer 0,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht nodig. Sommige groepen hebben wat meer nodig. Dat zijn vegetariërs, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gezonde volwassenen vanaf 65 jaar hebben 1 tot 1,2 gram eiwit nodig per kilogram lichaamsgewicht.

Aan volwassenen vanaf 65 jaar die minder spiermassa hebben (sarcopenie) wordt vaak 1,5 gram aanbevolen. Omdat soms maar weinig gegeten wordt, is het nog niet gemakkelijk om in een kleine maaltijd toch voldoende eiwit te verwerken. Een drink-klare eiwitdrank buiten het normale menu kan dan een praktische oplossing zijn om de eiwitvoorziening op peil te houden.


Kwaliteit

De dag beginnen met een Flinndal Eiwitshake als aanvulling, zorgt ervoor dat je de benodigde eiwitten binnenkrijgt! De kwaliteit van de eiwitten is hoogwaardig, lees meer bij Kwaliteit. Eiwitten bevatten bovendien van nature een aantal mineralen zoals calcium, fosfor, kalium en natrium.


Suiker- en vetarm

De shakes bevatten zeer weinig suikers en vetten, waardoor je per portie maar weinig calorieën binnenkrijgt (59 Kcal per shake). Ze zijn bovendien op smaak gebracht met de natuurlijke zoetstof stevia.


Vol voedingsvezels

Flinndal Eiwitshakes zitten bovendien boordevol voedingsvezels. Voedingsvezels zijn goed voor de spijsvertering en stoelgang.


Drie smaken

Geschikt bij het ontbijt en/of de lunch. In de smaken aardbei, vanille of chocola. Het lekkerst door een bakje (magere) yoghurt of kwark maar kan ook met een glas water of melk.

Kies voor kwaliteit

Vergelijking eiwitshakes
De Flinndal Eiwitshake is een goede keus. We hebben ons product vergeleken met een aantal eiwitshakes van andere bekende merken. De Eiwitshake vanille bevat in verhouding de meeste eiwitten en vezels en de minste hoeveelheid suiker en vet. Daar zijn we trots op!

Merk Eiwit % Vet % Suiker % Vezel %
Flinndal 63 0,9 0,7 22,8
Atkins 49 20 7,2 11
Modifast 37 4,9 23 11
Weightcare 12 12 42 18


Groen = beste score
Vergelijking juli 2017. Bron: websites betreffende merken, smaak vanille. Voedingswaarden omgerekend naar %.


Eiwit uit soja en melk

Flinndal Eiwitshakes bevatten eiwitten van hoogwaardige kwaliteit: wei-eiwit (grootste deel) en soja-eiwit (plantaardig uit soja). Wei-eiwit komt uit melk. Bij een gevarieerd eetpatroon krijg je ook eiwit uit verschillende bronnen binnen. Daarom heeft Flinndal hier voor gekozen.


Goed opneembaar

Wei-eiwit heeft een hoge biologische eiwitwaarde. Dat betekent dat het sterk lijkt op lichaamseigen eiwit. Daardoor wordt het goed opgenomen in het lichaam.


De meest pure vorm eiwit

Wei-eiwit kan op verschillende manieren uit melk gehaald worden. Met drie verschillende soorten wei-eiwit als resultaat: wei-isolaat, wei-concentraat en wei-hydrolysaat. In Flinndal Eiwitshakes zit wei-isolaat. Deze vorm wordt door middel van filteren gekregen. Met deze speciale techniek hou je het meeste pure eiwit over, zo goed als vrij van koolhydraten, vet en cholesterol. 


Gebaseerd op onderzoek

Voor het kiezen van de eiwitten hebben wij ons gebaseerd op onderzoek dat gedaan is door de Universiteit van Maastricht. Onze samenstelling (met de combinatie van wei-eiwit en soja-eiwit) komt overeen met de receptuur die daar is gebruikt. Lees meer >

Bijsluiter

Hieronder staat vermeld welke ingrediënten er in dit product zitten en hoe je het product moet gebruiken. Lees deze informatie goed door!

Ingrediënten
Aanbevolen gebruik
Allergie-informatie
Bewaaradvies
Ingredienten en dosering     Ingrediënten en dosering


Flinndal Eiwitshake vanille bevat per zakje van 19 gram:

Melkeiwit (wei, sojalecithine), vezels (tarwe, psyllium), stabilisator (guargom, xanthaangom), zoetstof (stevia), smaakstof.


Flinndal Eiwitshake aardbei bevat per zakje van 19 gram:

Melk eiwit (wei, sojalecithine), vezels (tarwe en psyllium), verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), natuurlijke zoetstof (stevia), smaakstof, kleurstof (karmijnrood).
aanbevolen gebruik     Aanbevolen gebruik


Aanbevolen gebruik

Volwassenen 1 tot 2 shakes per dag (maximaal 4 shakes per dag).

Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of bij ziekte.
Innemen     Innemen


Meng per keer één zakje met 250 ml (magere) melk, kwark, yoghurt of water en roer tot het poeder opgelost is.

Allergie-informatie


Dit product bevat wel:

Melk Soja Tarwe

Dit product is geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie en bevat geen van de volgende allergenen:


  Gluten Lactose Noten Pinda Schaal en schelpdieren Vis
Voedingswaarden     Voedingswaarden Flinndal Eiwitshakes


Eiwitshake vanille Per 100 g Per zakje (19 g)
Energie 1318 kJ / 312 kcal 250,4 kJ / 59 kcal
Eiwitten 63 g 11,97 g
Koolhydraten 2,1 g 0,39 g
waarvan suikers 0,7 g 0,13 g
Vetten 0,9 g 0,17 g
waarvan verzadigd 0,4 g 0,08 g
waarvan onverzadigd 0,5 g 0,09 g
Voedingsvezels 22,8 g 4,33 g
Natrium 0,18 g 0,03 g
     
Eiwitshake aardbei Per 100 g Per zakje (19 g)
Energie 1307 kJ / 310 kcal 248 kJ / 59 kcal
Eiwitten 61,7 g 11,70 g
Koolhydraten 2,2 g 0,42 g
waarvan suikers 0,7 g 0,13 g
Vetten 0,9 g 0,17 g
waarvan verzadigd 0,4 g 0,07 g
waarvan onverzadigd 0,5 g 0,09 g
Voedingsvezels 23,7 g 4,50 g
Natrium 0,18 g 0,03 g
     
Bewaaradvies     Bewaaradvies

Beneden de 25 C en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 
Laatste wijziging: 20 november 2018.

Onderzoek

De receptuur van de Flinndal Eiwitshakes is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Maastricht en tot stand gekomen met behulp van wetenschappers van het NUTRIM (voedingsinstituut gelieerd aan de Universiteit van Maastricht.

Het betreft een combinatie van twee pure eiwitten en na ontwikkeling is deze receptuur gebruikt in wetenschappelijke onderzoeken zoals ‘de LOWER (Lifestyle, OverWeight & Energie Ristriction) Study’. Een uniek onderzoek uitgevoerd in een samenwerking tussen de Universiteit van Maastricht en Groningen.

Deze eiwitsamenstelling wordt tevens gebruikt in diverse klinieken voor gewichtsmanagement zoals de Previtasklinieken (Ziekenhuisgroep Twente) en in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk.

Vaak samen gekocht

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Beoordelingen 36 Eiwitshakes

4,3 van 5 sterren
Aantal reviews: 41
22
13
4
1
1

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar je bevindingen. Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor je klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Laatste 5 beoordelingen

De Vos Albert
2-7-2019
De shakes zijn lekker. Ik maak ze klaar in water, 3 schepjes havermout, 1 banaan of zelfde hoeveelheid diepvriesfruit als afwisseling, en een koffielepel detox superfood shakemix ( enkel in de ochtend erbij. Vervang zo twee maaltijden de avondmaaltijd eet ik wat ik wil ook frietjes. Binnen een paar weken reeds 3 kg kwijt. En voel me erg goed erbij!
G Minnen
20-11-2018
Erg zoet, ik meng een half zakje met 150 cc karnemelk
Astrid
18-8-2017
Ik vind deze shakes lekker. Niet te zoet. Je hebt niet snel honger na zo'n shake. Persoonlijk vind ik Aardbeien het lekkerst. Ik doe ze door de magere yoghurt heen. Vooral s'morgens een aanrader.
G.Kroon
18-8-2017
Lekkere shakes, vind alleen de aardbei lekker maar dat is persoonlijk. Ben er al goed mee afgevallen,heb geen hongergevoel en neem ze gewoon mee naar mijn werk. Ik vind het lekker met karnemelk. S'avonds eet ik gewoon warm mee.
Mechteld Martens
14-8-2017
Ik ben er pas weer mee bezig, ik heb de 3 verschillende smaken bevalt me prima 👌
Riette
13-8-2017
Lekkere, niet te zoete shakes. Gebruik ze 's morgens door magere kwark met handje bessen. Prima voedzaam.
Susanna
19-6-2017
Ik vind deze shakes erg lekker. zelf gebruik ik de aardbei met yoghurt en de chocolade en vanille meng ik met wat melk tot een shake om te drinken. aardbei is wel mijn favoriet
ZEYTUNLU
1-4-2017
Helaas niet wat ik er van verwacht had, maar dat kan ook aan mij liggen. Het heeft een vreemde bijsmaak.
Cora
31-3-2017
Wij eten eigenlijk alleen de aardbei (vanille geprobeerd, maar die vonden we niet lekker). De aardbei is echt lekker van smaak. Wij eten het samen met Griekse yoghurt als ontbijt. Een aanrader vinden wij.
Gerda Rodenburg
7-12-2016
Ik ben blij met de shake. Ik vind de chocoladesmaak het lekkerste van allemaal. Met Griekse yoghurt en kwark 0 % vet en ik kan er tot de lunch mee verder. Lijnzaad wat noten als afwisseling.
Ineke Wisse
20-11-2016
Lekker van smaak en voedzaam.
Evajet Stikkers
20-8-2016
De verpakking is handig. Ik heb vanille-en chocoladesmaak, maar vind ze een beetje slap van smaak. Bij de chocola doe ik een strip oploskoffie met mocca. Je kan er natuurlijk ook gezonde cacao aan toevoegen. Niet lekker is dat je de stevia toch proeft, daar moet je van houden. Ik doe de vanille in halfvolle biologische vanilleyoghurt en voeg wat lijnzaad en chia toe. Je kan er een goeie mix mee maken. Zonder toevoegingen , ik maak ze met alpro Almond , vind ik ze een beetje flauw smaken. Maar ze vullen goed , je haalt de lunch zonder leeg gevoel.
Jacqueline
13-8-2016
Ik heb de chocolade shake, ik vind hem echt niet lekker. Ear zit een nasmaak aan.
Roetger
27-7-2016
Er lekker en vult goed. Gebruik het als ik extra bij mijn ontbijt.
Van Vught
13-7-2016
Super service en op basis van een aanbieding kon ik een probeerpakket bestellen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg moet wennen aan de eiwitshakes (ofwel de stevia waar het mee gezoet is) maar we gaan eens even door!
Iris
22-5-2016
Ik meng het met Alpro soya mild & creamy, hierdoor ontstaat een bijna mouse achtig luchtig fris ontbijt, echt heerlijk!
Vivienne Fleur
5-5-2016
Niet poederachtig. Het maakt een goede luchtige shake. Wij gebruiken er een hand bevroren diepvriesfruit doorheen. Dan is hij niet al te dik en lekker koud. De aardbeismaak is mijn favoriet.
Ben
13-3-2016
Wij hadden eerst een ander (heel bekend) merk geprobeerd, maar omdat ik een cholesterol verlagend dieet volg, kreeg ik het advies om suikers te minimaliseren. Wij gebruiken deze mix met Optimel en bevroren fruit en dat gaat uitstekend. Vinden de chocolade met chocoladedrank en bevroren banaan heel lekker. Wat prettig is dat het product een echte shake maakt (beetje dik). Gebruiken het 3 ochtenden per week.
John
11-10-2015
Ben ook begonnen met deze shakes. vandaag de tweede in yoghurt bevalt me goed. ben nieuwsgierig of het gaat werken. Nam in de ochtend muesli maar daar zit erg veel suiker in. dit is een mooie oplossing voor de ochtend. en ik ga vandaag ook de lunch ermee vervangen.
Lia
1-8-2015
Ik doe de zakjes in 250 gram halfvolle yoghurt. Voeg nog 10 gr geel lijnzaad en 10 gr haverzemelen toe om een beetje bite te krijgen.Heb er geen honger op de hele morgen! Heb alle 3 smaken gehad,maar de chocolade vind ik het minst. Proeft meer naar koffie dan naar chocolade. Neem voortaan alleen vanille.
Marloes
28-7-2015
De shakes zijn lekker en ook voedzaam. Ik heb zeker geen hongergevoel. Ik raad iedereen aan om deze shakes te proberen. De aardbei en vanille smaak zijn heel erg lekker.
Laura
7-1-2015
Ik ben erg tevreden over de shakes. Vullen goed en zijn erg lekker.
Petra
8-6-2014
lekker shake
Wilma van Trier
25-4-2014
Ik ben zoooo blij, ben afgevallen zonder moeite. Voel me een nieuw mens en ook veel gezonder. Bedankt Flinndal ben van plan om nog heel lang klant te blijven, groet Wilma
Tinie Goede
1-11-2013
lekker, smaakvol, vullen goed, makkelijk te maken
Gerda Rodenburg
23-10-2013
Ik vind het prettig om de shakes naar mijn werk in de magere melk te doen. De chocolade shake schuimd niet zo als de ardbei en vanille.
marieke
23-10-2013
De aardbei en vanille shakes vond ik het lekkerste met magere yoghurt of magere kwark. De chocolake shake smaakte op z'n best met melk. Het enige nadeel hieraan was dat het leek of ik minder vol zat.
M. Tillie
22-10-2013
Smaakvol. Gecombineerd met yoghurt een goed begin van de dag. Geen hongergevboel.
Marja
22-10-2013
Echt lekkere shakes, vooral de aardbei en vanille.Met kwark of yoghurt vullen ze voldoende.Ik ben erg tevreden
Sabine bartela
21-10-2013
Erg tevreden over de shakes. Lekker met kwark en een beetje cia zaad of zo. Al met al een leuke toevoeging aan het assortiment. Ga zo door Flinndal.
Bart
15-10-2013
De aardbei en vanilleshake vind ik het lekkerst. Ik meng de shake met yoghurt en fruit, een prima ontbijt! De chocolade smaak valt mij tegen. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer smaken komen waaruit je kan kiezen.
Mark Schutte
15-10-2013
In vind voornamelijk de eiwittenshake erg lekker van smaak (Alle drie de smaken). In het begin was ik de hele ochtend verzadigd. Naarmate ik het langer gebruikte kreeg ik sneller honger.
Paulien
13-10-2013
De vanilleshake vind ik het lekkerst. Met yoghurt of kwark is het een goed vullend ontbijt. Soms nam ik er wat fruit doorheen (bijvoorbeeld aardbeien), voor de vitamientjes. Voor de afwisseling is het fijn dat je bij een pakket 3 smaken krijgt.
Nienke
10-10-2013
Lekkere shakes die goed vulden, gelukkig niet te zoet want hier heb ik 's ochtends nooit zin in. Met kwark vond ik het lekkerder dan met geitenyoghurt (dat eet ik normaal als ontbijt), dus dat heb ik snel aangepast. Wel loste het poeder soms wat moeilijk op, dat zou nog wel wat beter kunnen.
Manon
4-10-2013
Wanneer ik de shakes door de yoghurt doe vind ik het erg lekker en vult het ook goed. Melk en water zijn mij wat minder goed bevallen. Blij dat ik zelf de smaken kan kiezen, vanille bevalt het beste.
Joke meuldijk
4-10-2013
Ik had een pakket met eiwit-shakes besteld. Uit 1 doos ontbrak een zakje. Gelijk gebeld en kreeg de volgende dag nog 2 verpakking met zakjes shakes. goede sevice
Desiree
1-10-2013
De shakes smaken prima, valt me heel erg mee! Ik had er niet zo veel van verwacht maar ik ben aangenaam verrast. Chocola vind ik het lekkerst. Doet qua smaak aan koffie denken, vooral als je het met amandelmelk mengt. Wellicht een idee voor een nieuwe smaak? Vanille is ook lekker, aardbei kan wat chemisch zijn maar ik vind het niet vies. Ik vind het ook leuk dat de shake van kleur verandert als je hem mengt.
Dannick
27-9-2013
Ik gebruik het nu een week of 2 en ik moet zeggen dat ik er wel over te spreken ben. Ik neem s'ochtends een shake en zit dan tot in de middag vol. Het is een goed alternatief op het ontbijt en ik ben ook echt al wat kwijt geraakt.
B. van der Wal
19-8-2013
Fijne portieverpakkingen. Dacht eerst dat het te weinig zou zijn maar vult goed. Voor een eiwitshake is de smaak prima.
Annemieke
26-7-2013
De chocola vind ik niet zo lekker maar de rest wel. Ze vullen goed en zijn van erg goede kwaliteit in vergelijking met veel andere shakes.
M Gillesen
25-4-2013
Ik ben er erg blij mee. Even roeren door mn kwark en wat havermout extra en ik heb een heerlijk ontbijtje. Zit echt tot 12 uur vol. Maar ik ontbijt ook pas om 9 uur. hihi

Bespaar met herhaalgemak

Voordelen herhaalgemak
  • 15% voordeliger dan los bestellen
  • Nooit verzendkosten, ook niet onder € 20,-

Met herhaalgemak ontvang je elke 3 maanden opnieuw je bestelling (zelf aan te passen naar 4 of 6).

Je ontvangt 10 dagen voor de volgende zending een herinnering per e-mail. Je kunt dan nog op tijd een wijziging aanbrengen of de zending stopzetten.

Jouw instellingen

Wij staan voor je klaar

Wij staan u graag te woord via de onderstaande kanalen

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Bel ons

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Bel ons via je browser (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

WhatsApp

Wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Facebook Messenger

Gem. Wachttijd:< 25 minuten

Ga naar Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

Stuur ons een bericht via Facebook Messenger

Product toegevoegd

Product toegevoegd

Naar winkelwagen »

Andere klanten kochten ook:

{% for product in products %}
{{ product.collection }}
{{product.name}}

{{product.unique_selling_point}}

€ {{product.price | money_eu}}
{% endfor %}